Emeraude Beach Attitude, Mauritius (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Emeraude Beach Attitude oser af hygge og charme. Hotellet ligger på Østkysten lige overfor en af Mauritius smukkeste strande Belle Mare. Herfra har du blot 2-3 km til den lille fiskerby Belle Mare. Langs den smukke strand på Østkysten finder du det ene smukke resort efter det andet. Knap 10 km syd for Belle Mare ligger den lidt større by Trou d Éau Douce hvorfra der er er afgang til de nærliggende øer.

Hotellet byder på en eksotisk have med sirligt anlagte stier. Tropiske planter og træer skaber en skøn hygge og lidt tiltrængt skygge rundt i haven. Der er 2 dejlige poolområder med solsenge, terrasser og poolbar. For de aktive er der dykkerskole, beach volley, Attitude Spa og børneklub. Hotellet har eget strandafsnit på den anden side af en lille vej - her er der også liggestole og servering fra strandvognen.

De 61 værelser er indrettet i moderne mauristisk stil. Værelserne ligger i en 2­-etagers bygning i haven. Inkl. I prisen er ophold i standard værelser som er på ca. 25 m2. Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse, A/C, minibar, tv og 220v.  I disse værelser kan der være max. 2 pers.  For familier kan der købes superior værelser for op til 2 voksne og 2 børn. Disse værelser har de samme faciliteter men er på ca. 35m2. Opholdet er inkl. Halvpension. Mulighed for tilkøb af All Inklusive hvor drikkevarer er inkl indtil kl. 22.00 om aftenen. Tillæg for gallamiddag nytårsaften (betales lokalt).

Se hotellet http://hotels-attitude.com/en/emeraude-beach-attitude/

Hotellet har fået Tripadvisors “Travellers Choise 2017"
Det siger andre om hotellet: https://www.tripadvisor.dk/Hotel_Review-g298342-d543386-Reviews-Emeraude_Beach_Attitude-Belle_Mare.html