Bangkok - Thailand

Bangkok er hektisk, farverig og fascinerende. Overalt ses gyldne templer, små lokale madmarkeder og en kaotisk trafik. Unge orangeklædte munke, rejsende og velklædte forretningsfolk myldrer rundt i gadebilledet, mens de charmende tuk-tuks blandes med larmen fra trafikken og flodvejenes longboats. I Bangkoks gader får man tilbudt mad i alle farver og chili i alle styrker, og det er svært ikke at lade sig lokke af alt fra gadekøkkener til gourmet.

Thailænderne selv kalder Bangkok for Krung Thep - alias Englenes By. Byens evige aktivitet, klimaet og den buddhistiske kultur giver byen en tropisk atmosfære. Det Kongelige Palads, Chao Phraya-floden,  Silom Road, Grand Palace, Lumpini Park - hvert enkelt sted betegnes som Bangkok hjerte - og med rette. Byen er ganske enkelt magisk.... og når mørket falder på bliver himlen som et smukt lyshav.

Bangkok er samtidig et sandt indkøbsmekka. Udvalget er kæmpe, og priserne er gode. Thaisilke, skræddersyet tøj, buddhafigurer, guld og ædelstene, tasker og mærkevaretøj - her findes alt! Du kan nemt tilbringe en hel dag i de enorme varehuse. Besøg f.eks. Siam Paragon og Central World. Alternativ er natmarkedet på Silom Road også et besøg værd - her er mange varer kopiprodukter til latterligt lave priser.

Vil du opleve det virkelige Bangkok? Tag ud i det pulserende liv og væk fra de store turistattraktioner. Ridser man lidt i overfladen, opdager man at byen byder på et overflødighedshorn af anderledes oplevelser. Det handler blot om at finde dem. Benyt de lokales transportmidler - lej en cykle, sejl på de små kanaler med  longtailbåde, kryds floden med minifærge til byens anden side....og du er klar til at se et andet Bangkok. Sidst på dagen er det kærkomment at møde synet af Bangkoks imponerende skyskrabere og nyde et glas vin på en af byens moderne rooftop barer, hvorfra udsigten er magisk.. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

Ramada Plaza Menam Riverside, Bangkok

Ramada Plaza Menam Riverside, Bangkok

Ramada Plaza Menam Riverside er et dejligt hotel ved bredden af Chao Phraya-floden. Herfra har du en skøn udsigt over floden og byens skyline. Hotellet er en af vore favoritter i Bangkok. ...