Regal Princess

om skibet

Med sine flotte 330 meters længe og 36 meters brede, drog Regal Princess på sin jomfrutur i maj 2014, og blev den 18. luksusliner i Princess’ flåde. Slap af under stjerne foran den største biograf i flåden, eller nyd din cocktail i Sea View Bar Portside, som har en betagende udsigt gennem glasgulvet og ned til vandet som er 40 meter under fødderne. Det første du vil ligge mærke til, er det udvidede atrium, som er 50 % større end lobbyerne på andre skibe i flåden, og strækker sig over tre dæk, som er forbundet med glaselevatorer, to store marmortrapper og to glaskupler i loftet. I 2018 sejler hun ud fra København og til de baltiske hovedstæder, med 2 dage i St. Petersborg.

Se film om skibet her

Underholdning

Der tilbydes underholdning alle vegne, men noget der helt sikkert skal fremhæves, er skibets teatershows, som må opleves. De professionelle kunstnere udfolder deres kreativiteter, og giver hver aften et fantastisk show i skibets spektakulære teater.Et af højdepunkterne på skibet, er det store pool dæk, og er det største der nogensinde er set i flåden. Dækket har vand- og lysshow, udendørs biograf, hvor du kan nyde en god film under åben himmel.Skal pulsen op, kan du snøre løbeskoene og tage en tur på skibets løbebane, eller udfolde dig på sportspladsen.

Er du mere til afslapning og velvære, har Regal Princess massere at byde på. Du kan f.eks. nyde massage, aromaterapier og afslappende bade i Lotus Spaen. Et særlig højdepunkt er ”The Enclave at Lotus Spa”, som er et eksklusivt område med opvarmede stensenge, bassiner til hydroterapi og bruservandfald. Lige som på alle andre Princess skibe, findes velværes og voksen området ”The Sanctuary” også (adgang mod tillæg).  For en yderligere privat oplevelse, kan du reservere en af de komfortable cabanaer med minibar og fladskærms TV.

Restauranter

Chefkokkene på skibene, kalder sig selv for kulinariske kunstnere, der stræber efter af servere det allerbedste fra køkkenet. Hele flåden er blevet optaget i det velrenommerede gastronomiske selskab Chaîne de Rôtisseurs. Hver enkelt chefkoks menu er kreativ, og udvalget ændre sig fra dag til dag. Derudover kan du forvente en fejlfri service, og en uforglemmelig feinschmeckeroplevelse. Udover det kreative køkken, er de traditionelle retter også at finde, både i a la carte restauranter og buffeter, og der vil altid være mad døgnet rundt. Vil du en aften gerne forkæle dine smagsløg endnu mere, kan skibets betalingsrestauranter opfylde dette. Herunder findes der italienske specialretter, steak-og seafood restaurant, intim balkonmiddag på din egen balkon, og der bliver gjort ekstra meget ud af serveringen.Chefkokkene på Princess Cruises’ skibe er kulinariske kunstnere, der stræber efter at servere det allerbedste fra køkkenet. Hele vores flåde er blevet optaget i det velrenommerede gastronomiske selskab Chaîne de Rôtisseurs. Hver enkelt chefkoks menu er kreativ, og udvalget ændrer sig fra dag til dag. Dertil kommer en fejlfri service. Du får ganske enkelt en uforglemmelig feinschmeckeroplevelse ombord. Chefkokkene på Princess Cruises’ skibe er kulinariske kunstnere, der stræber efter at servere det allerbedste fra køkkenet. Hele vores flåde er blevet optaget i det velrenommerede gastronomiske selskab Chaîne de Rôtisseurs. Hver enkelt chefkoks menu er kreativ, og udvalget ændrer sig fra dag til dag. Dertil kommer en fejlfri service. Du får ganske enkelt en uforglemmelig feinschmeckeroplevelse ombord.


Gæster under 18 ombord

Børn og unge har det sjovt på deres vilkår i deres eget område, som er indrettet specielt til dem. Her kan de tilbringe deres fritid, hvor der findes de nyeste videospil og film, samt bordfodbold, brætspil og meget mere. For de mindste bliver der afholdt pizzaparty, pyparty og meget mere. Aktiviteterne bliver opdelt efter alder.


Kahytter

Antal kahytter totalt: 1.780
Deluxe balkon kahytter: 358
Udvendige kahytter med balkon: 730
Indvendige kahytter: 342


 

Attribut

Længde 330 meter
Bredde ??
Passagerdæk 19
Elevatorer Ja
Barer ??
Swimmingpools 3 stk.
Spa 7 stk.
Antal passagerer 2600
Antal besætning 1646
Årgang 2014