Regal Princess

Velkommen ombord på REGAL PRINCESS

MED SINE FLOTTE 330 METERS LÆNGDE OG 36 METERS BREDDE, DROG REGAL PRINCESS PÅ SIN JOMFRUTUR I MAJ 2014, OG BLEV DEN 18. LUKSUSLINER I PRINCESS´FLÅDE. REGAL PRINCESS ER BLANDT DE NYERE SKIBE I ROAYL CLASS.

Slap af under stjerne foran den største biograf i flåden, eller nyd din cocktail i Sea View Bar Portside, som har en betagende udsigt gennem glasgulvet og ned til vandet som er 40 meter under fødderne. Det første du vil ligge mærke til, er det udvidede atrium, som er 50 % større end lobbyerne på andre skibe i flåden, og strækker sig over tre dæk, som er forbundet med glaselevatorer, to store marmortrapper og to glaskupler i loftet. 

Indretning af skibet
Skibet har 19 dæk, hvoraf dæk 5 til 19 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. På dæk 5 finder du reception, udflugtssalg og business center. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der nogle specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 og 7 forrest finder du Princess Theater, hvor der er underholdning hver aften. På dæk 6 finder du Princess Casino.


 

Dæk 8 til 12 og dæk 14 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5 og 15. Suiterne er placeret på forskellige dæk. 

På dæk 16 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. Rundt om poolen ligger Mermaids bar. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. På dæk 18 kan du se en film under stjernerne. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet: 3.600  Skibets længde: 330 meter
 Antal besætning: Ca. 2.000  Skibets bredde: 36 meter
 Antal kahytter ialt: 1.780  Skibets max. hastighed: 42 km/T
 Antal dæk på skibet: 19  Skibets tonnage: 141.000 tons
 Skibet er indregistreret i Bermuda  Skibet blev søsat i 2014 - Moderniseret 2017


Kahytter
Regal Princess har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.