Yacht Oscar (Hotelklasse: 3 stjerner)

Velkommen ombord på M/S OScar

Oplev det kroatiske øhav på et luksuriøst Yacht Cruise. Ombord skal du blot læne dig tilbage som en rigtig livsnyder, og når i kommer i havn, ligger en perlerække af charmerende byer klar til at blive opdaget. Kroatien har det klarest3e vand i Middelhavet med en sigtbarhed på op til 15meter. Havets rolige bevægelser virker afslappende og er ren terapi for sjælen. Vil man have en dukekrt findes der ikke et mere oplagt sted end lige her. M/S Oscar er som et flydende luksushotel bygget i henhold til de nyeste EU standarder. En af flådens nyeste skibe som blev søsat i 2022. En luksusyacht lavet til at tilfredsstille dine raffinerede krydstogtforventnigner. Der er plads til 40 passagerer, hvilket skaber en god og intim afmosfære. Der er 4 passagerdæk på skibet, hvor der er kahytter på de 3 af dækkender, og de 2 øverste er velindrettede fællesområder.

Øverst oppe ligger soldækket - her fås en ægte wow oplevelse! På dækket er der en dejlig udendørs jacuzzi samt en masse liggestole. Et behageligt sted at nyde solen, mens man sejler og kan mærke en let brise. Soldækket har endvidere et antal parasoller. På main dæk ligger skibets airconditionerede salon-restaurant med store panoramavinduer. Her finder man også baren og loungeområde med LCD TV samt buffetområde. På upper deck ligger en overdækket terrasse med en vidunderlig udsigt. Her kan pressenningvægge sættes på og tages af afhængig af vejret. Terrassen er indrettet med liggestole, stole og borde. I tilfælde af meget vind kan området dækkes til. Når der bliver tid til en dukkert, er skibet bagpå udstyret med en lille svømmeplatform med 2 stiger. Der kan lejes strandhåndklæder ombord.

Kahytter
På nederste dæk er der 8 kahytter. De er indrettet med enten en dobbeltseng (200x160 cm) eller 2 enkeltsenge (200x90 cm). Her er der også enkelte kahytter der kan tage 3 personer. På hoveddækket er der 9 kahytter. De er ligeledes indrettet med en dobbeltseng (200x160 cm) eller 2 enkeltsenge (200x90 cm) . På øvre dæk er der 2 stk kahytter, som ligger i fronten af skibet. Alle kahytter har endvidere eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er desuden aircondition, sat TV, 220 volt, radio samt fri wi-fi ombord.

Tekniske specifikationer
Skibet sejler under kroatisk flag. Den har 2 motorer og sejler med en gennemsnitsfart på 8 knob (ca. 15 km/t). Tophastigheden er på 12 knob (ca 22 km/t).

 Antal passagerer: Max 40 passagerer  Skibets længde: 49 meter
 Antal kahytter: 19 kahytter  Skibets bredde: 8,60 meter
 Besætning: 7 besætningsmedlemmer (kroatiske)  Skibet blev søsat i 2022