M/S Captain Bota / Invictus / San Spirito - Split til Split - sydruten

FRA SPLIT TIL SPLIT

Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Captain Bota, M/S Invictus og M/S San Spirito fra Split ud på eventyr til Kroatiens mange øer. Turene er af en uges varighed og foran dig venter en luksusoplevelse med en kombination af fortryllende små øer, der ligger som perler på en snor, og store kulturelle indtryk ved landets absolutte highlights. 

Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise skibe med plads til 38 gæster. Krydstogtet er en perfekt kombination af svalende svømmestop, besøg i små hyggelige fiskelejre og ophold i spændende byer, der byder på interessant kultur. Denne tur går til fire dalmatiske øer, samt Dubrovnik og Makarska Rivieraen. Hvert stop undervejs er en opdagelse i sig selv. Små juveler og "hideaways", der gør denne rute til et eventyr med kultur, charme og romantik. Vi ser frem til at byde dig velkommen om bord på M/S Captain Bota!

Livet ombord
Tidligt hver morgen hiver kaptajnen ankeret i land og begynder at sejle. Lige så stille begynder folk at indfinde sig til morgenmaden. Med friskbagt brød og nybrygget kaffe kan du nyde morgenen og ofte også formiddagen på bådens soldæk. I løbet af dagen stopper båden, hvor der er mulighed for at køle sig ned i det dejlige krystalklare vand. Inden båden tager videre til næste stop, serveres der en dejlig frokost ombord. Når vi er fremme ved næste havn, bestemmer man selv, hvad man vil lave - f.eks. tage på en guidet gåtur rundt i området, cykle, shoppe eller slå sig ned på en hyggelig restaurant og nyde livet.

 


Dag 1 • SPLIT
M/S Captain Bota ligger klar i Split havn, hvor du kan gå ombord hele dagen. Der er velkomstmøde på skibet kl. 19:00, hvor du vil blive introduceret for kaptajnen, besætningen og dine medpassagerer for den kommende uge. Velkomstmiddag serveres kl. 19.30. Ankomst er mulig hele dagen - passagerer, der ankommer om morgenen, kan efterlade bagage ombord, men kahytter er først klar fra kl. 14:00. Ankommer man sent, venter kaptajnen oppe på jer.
Måltider ombord: Velkomstmiddag

 

Dag 2 • SPLIT - BOL - HVAR
Morgenafgang mod naboøen Brac. Her lægger vi til i den hyggelig by Bol, der siges at have Kroatiens bedste strand. En sjov trekantet tange med badevand og stenstrand på begge sider. Tangen kaldes Zlatni Rat (Gylden kappe), og her finder I flere små beachbarer. Der er ca. 2 km til centrum af Bol, hvor både lægger til. Udover stranden er der tid til at nyde den dejlige dalmatiske by på en gåtur eller til at tage en kop kaffe og en svømmetur. Ved middagstid serveres frokost ombord. Efter frokost fortsætter vi med at sejle mod øgruppens mest solrige ø - nemlig øen Hvar. Hvar er sin helt egen perle og oser af ægte middelalderlig charme. Langs de mange bugter findes små badesteder og caféer. Hvar er en af ​​de mest populære steder i Kroatien og et mødested for det internationale jetset. En super attraktiv ø og by. Ankomst til Hvar sidst på dagen hvor en lokal engelsktalende guide viser dig gennem byen. I hører om øens historie, den unikke kultur og livsstilen på en ægte turistø. Specielt for Hvar er bl.a. de mange lavendelmarker, der også fortælles om. Herefter er aftenen fri. Oplev Hvar på egen hånd - Find et hyggeligt spisested og nyd evt. et par drinks på en af byens mange barer eller caféer. Her er virkelig smækfyldt med god stemning. Læs mere om Hvar.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost

Dag 3 • HVAR - MLJET
Efter skøn morgenmad ombord sætter vi kursen mod øen Mljet. Her kan du passende finde dig en liggestol på dækket og nyde sejlturen. Undervejs bliver der tid til en svømmepause i det flotte klare vand. Dette foregår fra bådens egen svømmeplatform. Frokosten serveres ombord, mens vi sejler det sidste stykke til Mljet Nationalpark. Ved ankomsten til nationalparken er eftermiddagen fri. For naturelskere kan det anbefales at udforske nationalparken (indgangsgebyrer er ikke inkluderet). Gå en smuk tur rundt om den store og den lille sø og besøg den lille Islet of St. Mary med et benediktinerkloster fra det 12. århundrede. Om aftenen spiser vi ombord  hvor kaptajnen byder på middag.
Måltider ombord: Morgenmad, frokost og Captain's middag.

Dag 4 • MLJET - DUBROVNIK
Efter morgenmaden sejler I langs bredden af ​​Mljet og Elaphite-øerne, hvor der atter er tid til et svømmestop, inden frokosten serveres. Herefter ankommer I til fortryllende Dubrovnik. En legendarisk og celeber middelalderby. Vores engelsktalende guide henter os i bus ved båden og kører os til byens historiske centrum. Den berømte by er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og byder på en uforglemmelig dag. Guiden viser dig de mest interessante steder og seværdigheder i Dubrovnik og fortæller den spændende historie. Efter byturen overlades du på egen hånd, hvor der er god tid til at udforske byen yderligere. Tag en gåtur på selve bymuren, nyd en tur med svævebanen til toppen af ​​Mount Srđ eller gå på udkig efter de mange Tv-locations til "Game of Thrones". Returtransport til båden er planlagt om aftenen. Alternativt kan du tage en taxi tilbage på egen hånd. Vi anbefaler klart at blive inde i byen og finde et super hyggeligt spisested. Der er rigtig mange at vælge imellem. Snart vil du se, hvorfor denne by kaldes Adriaterhavets perle.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.

Dag 5 • DUBROVNIK - KORČULA
Efter morgenmaden styrer kaptajnen mod Korčula Island  - og mon ikke der igen er plads til en dukkert ved en af de storslåede strande, vi passerer. Frokost spises ombord inden ankomst til Korčula by på Korčula Island. Korčula er bl.a. kendt som fødested for Marco Polo, den berømte opdagelsesrejsende. Vel fremme er vores engelsktalende guide klar til at føre os på City-tur gennem de smalle, brostensbelagte gader. Midt i byen står St. Markus katedralen, der er bygget i kalksten og har mange smukke udsmykninger. Resten af ​​aftenen er fri, og der er tid til at finde et lækkert og spændende spisested i de smalle og krogede gader - og måske slutte af med en drink et hyggeligt sted. 
Måltider ombord: Morgenmad og frokost

Dag 6 • KORČULA - MAKARSKA
Vores sejlads fortsætter mod Makarska med et forfriskende badestop fra bådens svømmeplatform. Videre går det forbi Pelješac-halvøen og dens maleriske landsbyer på begge sider, frodige grønne olivenlunde, fyrretræsplantager og  smukke vinmarker. Frokosten spises ombord, inden man om eftermiddagen ankommer til Makarska på fastlandet. En af Kroatiens største turistbyer og uden sammenligning byen med den flotteste og længste strandpromenade. Byen oser af liv og stemning. Den lange riviera byder på masser af lækre restauranter og små barer - alle med den smukkeste havudsigt. Her er fine shoppingmuligheder og et livligt nattelivt. Et oplagt sted for en lidt sen aften.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost

Dag 7 • MAKARSKA - PUČIŠĆA (BRAČ ISLAND) - SPLIT
Efter morgenmaden sejler vi over Brač kanalen til Pučišća, den største by på den nordlige side af øen Brac. Pučišća ligger inde i en dyb fjord omringet af tre dale. Byen har en rustik atmosfære med skinnende hvide stenfacader. Det giver et autentisk middelhavs "look".  Byen er især kendt for sine stenbrud, og det er da også her, landets eneste stenhuggerskole er beliggende. Bl.a. er der herfra hentet sten til søjlerne i "Det hvide hus". Herefter nydes en dejlig frokost ombord, mens kursen sættes mod Split. Byen er mere end 1700 år gammel og har siden 1979 værest på UNESCOs Verdensarvsliste. Vores engelsktalende guide tager os på en Split City-tur, hvor vi bl.a. går gennem det historiske palads af den romerske kejser Diocletian. Et imponerende syn. Vi får også en gåtur langs havnepromenaden Rivan, hvor der er et stort udvalg af restauranter og caféer. Vi overnatter i Split, så der er rig mulighed for at finde et indbydende spisested og måske få et par afsluttende drinks med nye venner. 
Måltider ombord: Morgenmad og frokost

Tilkøb ekstra udflugt fra Spit:
Fra Split tilbydes 2 valgfrie udflugter. Den ene går til Krka Nationalparken. Med sit høje vandfald Skradinski Buk, er det en af Kroatiens naturlige vidundere. En smuk tur til et flot naturområde. Alternativt er der en tur til den 2300 år gamle fiskerlandsby Trogir som har en rig kultur der stammer tilbage fra de gamle Grækere og Romerne. Begge udflugter er tilbage således I kan nå Split City-tur. Turene købes ombord.

Dag 8 • SPLIT
Morgenmad og afstigning kl. 9:00. Det er tid til at tage afsked med nye bekendtskaber og checke ud fra båden. Bagagen kan opbevares hvis du har et sent fly, og ellers er du klar til at fortsætte ferien på en af øerne eller i Split.
Måltider ombord: Morgenmad 

 

Inkluderet i prisen:
 • Engelsktalende cruise manager ombord
 • 7 nætter i valgte kahytskategori
 • Velkomstmiddag + kaptajnens middag
 • Morgenbuffet hver dag samt 6 x frokostmenu
 • Frisk frugt serveret i hovedloungen
 • Byrundture i Split, Hvar, Korčula og Dubrovnik med engelsktalende guide
 • Gratis Wi-Fi ombord - dækning varierer
 • Daglig rengøring af kahyt samt linnedskift 1 gang
 • Fri adgang til frisk drikkevand
  Ikke inkluderet i prisen:
 • Drikkevarer ombord
 • Ikke nævnte aftensmåltider
 • Fly og transfer til Split (organiseres efter ønske)
 • Indkvartering før / efter cruise (organiseres efter ønske)
 • Entre til Mljet National Park - ca. 20 euro som betales på stedet
 • Skatter og afgifter -  40 euro pr. pers - betales kontant ombord
 • Drikkepenge til personalet - vi anbefaler ca. 85 euro pr. pers.
 • Valgfri udflugt i Split (Krka National Park og Trogir)

 

Værd at vide

 • Besætningen er kroatisk og skibssproget er engelsk.
 • Der kan ikke betales med kreditkort ombord. Betaling af drikkevarer foregår den sidste dag i lokal valuta.
 • Båden er licensregistreret som restaurant. Derfor kan der ikke medbringes egen alkohol ombord.
 • Tag badehåndklæde med. Alternativ kan der lejes badehåndklæde ombord for ca. 7 euro pr. uge.
 • Båden kan ikke altid lægge til direkte ved kajen. Både kan fortøjres sidelæns til andre både, således man nogle gange skal over andre både.
 • Der er ca. 50-300 meters gang til båden fra hvor transferbussen standser. Bagagen bæres selv.
 • Krydstogtet er ikke velegnet for børn under 12 år.

 

Bemærk
Der gøres alt for at overholde den planlagte rute. Men der tages forbehold for ændringer i tidsplanen og ruten, som er udenfor rederiets kontrol.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Skib

Yacht Captain Bota

Yacht Captain Bota

Velkommen ombord på M/S Captain Bota Intet er så lokkende som den blå himmel og Adriaterhavets krystalklare vand, når man i roligt tempo sejler fra ø til ø r...