YACHT CLUB - Produktet til den kræsne gæst... 

Når kun det bedste er godt nok!
Skal dit krydstogt have ekstra krydderi i form af luksus, så prøv at se nærmere på hvad Yacht Club egentlig indeholder. Det er ikke blot Jeres kahyt som har fået en opjustering - det gælder hele conceptet. 

Det starter allerede ved Check In, hvor der er et special Priority område til Check in. Her serveres et glas vin mens man får alt klar til at komme ombord. Herefter bliver man fulgt til sin elegante kahyt af sin personlige butler. Butler-service er en del af din luksus under dit cruise. Her kan anomodes om alle former for service og butleren sørger for det. Om det er at sørge for der altid er is i din kahyt, bestille udflugter eller lign.  

Yacht Club kahytterne fåes i flere udgaver og størrelser. De er alle større end de bedste balkon kahytter. De er mere elegant indrettede og der er flere finesser og faciliteter.

I hele Yach Club området er der ca. 300 gæster. For alle gælder at de har fri All Inklusive Drikkepakke i Premium Brands i Yacht Club området - inkl. minibaren i kahytten. Bevæger man sig ud i skibets øvrige område har man stadig fri All Inklusive Drikkepakke med kun standard brands. 

Hver aften præsenteres man for lækkert a-la-carte menukort hvor maden også er hævet en standard over det generelle niveau. Det er lækre gourmetretter og i løbet af uges ses både store bøffer og de flotteste hummer. Der er selvfølgelig ægte High Tea om eftermiddagen.

Yacht Club har skibets bedste placering. Øverst i front med den smukkeste udsigt ligger lounge baren. Det er også her man finder privat pool dæk området. Her er liggestolene lige en tand bedre og området lidt mere eksklusivt. Servicen er i top. Der er fri adgang til Aurea Spa såfremt kroppen har interesse i dette Også det ligger lige i nærheden. Lad evt. butlerend sørge for tidsbestilling.

Det skal ikke være nogen hemmelighed... Yacht Club er væsentlig dyrere end en god almindelig balkon kahyt. Og vi vil gerne advare....det er slemt vanedannende.  
Vil du alligevel gerne vide mere..... KLIK

Yacht Club findes på skibene: 
MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Meraviglia og MSC Seaside.
Vi anbefaler tidlig bestilling - gerne 6 mdr før afrejse.