YACHT CLUB - Når kun det bedste er godt nok

Opdag et skib inden i skibet. Som Yacht Club gæst kan du nyde eksklusive og private omgivelser. Yacht Club byder på et væld af muligheder og services og er for dig der ønsker unikke oplevelser på dit krydstogt.
MSC Yacht Club findes på skibene MSC Preziosa, Divina, Splendida, Fantasia, Meraviglia, Seaside og Seaview. Vi anbefaler tidlig bestilling - gerne 6 mdr før afrejse.

et eksklusivt og privat område for MSC Yach Club gæster

Skal dit krydstogt have ekstra krydderi i form af luksus, så prøv at se nærmere på hvad Yacht Club egentlig indeholder. Det er ikke blot Jeres kahyt som har fået en opjustering - det gælder hele conceptet. 
Det starter allerede ved Check In, hvor der er et special Priority område til Check in. Her serveres et glas vin mens alt gøres klar til at komme ombord. Herefter bliver man fulgt til sin elegante kahyt af sin personlige butler. Butler-service er en del af din luksus under dit cruise. Yacht Club tilbyder sine gæster en lang række private og unikke faciliteter, som kun kan benyttes hvis man er Yach Club gæst. F.eks. kan du nyde solen stråler og den storslåede udsigt fra den eksklusive Top Sail Lounge. Nyd en dukkert i poolen eller slap af et af dækkets boblebade med en god drink i hånden fra poolbaren. 

Yacht Club kahytterne fåes i flere udgaver og størrelser. De er alle større end de bedste balkon kahytter. De er mere elegant indrettede og der er flere finesser og faciliteter.
I hele Yach Club området er der ca. 300 gæster. For alle gælder at de har fri All Inklusive Drikkepakke i Premium Brands i Yacht Club området - inkl. minibaren i kahytten. Bevæger man sig ud i skibets øvrige område har man stadig fri All Inklusive Drikkepakke med kun standard brands. 

Hver aften præsenteres man for lækkert a-la-carte menukort hvor maden også er hævet en standard over det generelle niveau. Det er lækre gourmetretter og i løbet af uges ses både store bøffer og de flotteste hummer. Der er selvfølgelig ægte High Tea om eftermiddagen. Yacht Club har skibets bedste placering. Øverst i front med den smukkeste udsigt ligger lounge baren. Det er også her man finder privat pool dæk området. Her er liggestolene lige en tand bedre og området lidt mere eksklusivt. Servicen er i top. Der er fri adgang til Aurea Spa såfremt kroppen har interesse i dette Også det ligger lige i nærheden. Lad evt. butlerend sørge for tidsbestilling.

Det skal ikke være nogen hemmelighed... Yacht Club er væsentlig dyrere end en god almindelig balkon kahyt. Og vi vil gerne advare....det er slemt vanedannende.  
Vil du alligevel gerne vide mere.....KLIK

Se eksempler på kahytter i Yacht Club og Aurea