Pre-cruise tur

UDVID REJSEN MED EN SPÆNDENDE PRE-CRUISE TUR

Oplev det bedste af Kroatien og Sloveniens natur og storbyer, inden I ankommer til Split og fortsætter på jeres Yacht Cruise. Højdepunkter på turen er Postojna-grotten og den maleriske ø i den smukke sø i Bled i Slovenien, Plitvice og Krka nationalparkerne i Kroatien og så selvfølgelige storbyerne Ljubljana og Zagreb. Turen er på 6 dg / 5 nt. 

På alle Yacht Cruises er der mulighed for at udvide rejsen med denne Pre-Cruise tur, inden I stiger ombord på jeres yacht. Turen tilbydes i 3 varigheder og starter fra henholdsvis Venedig, Ljubljana og Zagreb. Alle ture slutter lørdag eftermiddag ved jeres yacht i Split havn. Her går I direkte ombord og fortsætter på jeres næste eventyr. 

REJSEPLAN

DAG 1- MANDAG

VENEDIG - POSTOJNA-GROTTEN - BLED
Du møder din engelsktalende guide på Piazzale Roma i Venedig. Kl. 09.00 går I ombord på en minivan eller bus, og så starter jeres spændende rejse gennem Slovenien og Kroatien. Det første stop på turen er Postojna-grotten, som er den mest populære turistattraktion i hele Slovenien. Efter en togtur gennem den fantastiske underjordiske verden er det tid til frokost, hvorefter turen går mod magiske Bled. Den historiske by Bled er kendt for sit milde, helbredende klima og termiske søvand. I skal med en traditionel Pletna-båd til den lille ø beliggende midt i Bled-søen og besøge øens ikoniske kirke fra det 15. århundrede.
Overnatning på et 4* hotel i Bled.
Måltider: Frokost.

DAG 2 - TIRSDAG

BLED - BOHINJ SØ - JULIAN ALPERNE - BLED
Efter morgenmaden fortsætter I med at udforske det fortryllende bjergområde. Turen i dag fører jer til Bohinj-søen, hvor I skal besøge den 700 år gamle kirke St. Johannes Døberen, som er omgivet af den fortryllende Bohinj-sø. Omgivet af tæt og høj skov udstråler søen fred og idyl. I skal på svævebanetur til toppen af Vogel-bjerget, hvor I kan beundre den fantastiske udsigt over søen og hele bjergkæden Julian Alperne med den højeste top af Triglav-bjerget, der på imponerende vis hæver sig op over hele regionen. Der spises frokost på en traditionel slovensk restaurant, inden I igen vender tilbage til hotellet i Bled.
Overnatning på et 4* hotel i Bled.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 3 - ONSDAG

BLED - LJUBLJANA - ZAGREB
Efter morgenmaden kører I til den facinerende slovenske hovedstad, Ljubljana, hvor guiden vil tage jer med på en guidet vandretur i byens smukke og charmerende gamle bydel. Ved floden vil I se de 3 broer og byen vigtigste katedral. Der vil være tid til at opleve byen på egen hånd, inden der er frokost på en lokal restaurant i centrum af Ljubljana. Efter frokost køres der mod Zagreb, hvor der er ankomst om aftenen. 

Pågbegyndelse af udflugten i Ljubljana: Du mødes med din engelsktalende guide ved Mestni Trg i centrum af Ljubljana kl. 10.30, og herefter følger du med på byvandringen.
Overnatning på 4* hotel i Zagreb.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 4 - TORSDAG

Zagreb
Efter morgenmaden er det tid til en byrundtur i Zagreb. I besøger den befæstede Upper Town - byens historiske centrum - Markus-kirken med det flerfarvede tag, katadralen, det kroatiske nationalteater og universitetet. Som enhver travl europæisk hovedstad kan Zagreb tilbyde masser af oplevelser til turister. Den barokke atmosfære i Upper Town, maleriske friluftsmarkeder, forskellige indkøbsmuligheder og et stort udvalg af håndværk. Zagreb er også kendt for sine grønne parker og promenader. Der spises frokost i Zagreb og smager på det traditionelle Zagoje-køkken. Efter frokost er der tid på egen hånd til at oplve mere af den spændende kroatiske hovedstad. 
Overnatning på et 4* hotel i Zagreb.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 5 - FREDAG

ZAGREB - PLITVICE NATIONALPARK - ZADAR
Efter morgenmaden er der afgang til Plitvice Nationalpark, der ligger i bjergregionen Lika. Plitvice-søerne er optaget på UNESCO's liste over verdens naturarv. Det betragtes som én af Europas smukkeste naturparker, hvis utrolige miljø med søer og vandfald aldrig ophører med at forbløffe besøgende fra hele verden. Efter at have udforsket Plitvice skal vi have den traditionelle Lika-frokost med lokale specialiteter. Sidst på eftermiddagen kører vi langs Adriaterhavskysten til Zadar.

Påbegyndelse af udflugten i Zagreb: I mødes med gruppen på hotellet kl. 08.00 - hotellets navn vil blive oplyst senere.
Overnatning på 4* hotel i Zadar.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 6 - LØRDAG

ZADAR - KRKA NATIONALPARK - SPLIT
Efter morgenmaden er der byrundtur i Zadar, hvor I skal se Forum Romanum fra det 1. århundrede og St. Donatus kirke fra det 9. århundrede. Efter lidt tid på egen hånd og frokost fortsætter I til Krka Nationalpark. Ved ankomst kører I mod det sidste og smukkeste vandfald, der hedder Skradinski Buk. Dette vandfald løber ned over klipperne i en spektakulær kaskade i flere niveauer. I besøger Ethno-landsbyen med dens gamle møller og nyder udsigten over det skummende vandfald undervejs. Herefter går turen mod Split, hvor der er forventet ankomst kl. 18.00 - lige i tide til at gå ombord på jeres yacht og møde besætningen og jeres medrejsende. Du er nu klar til dit kroatiske ø-hop eventyr.
Måltider: Morgenmad og frokost.

Datoer & priser 

  Alle priser er pr. pers. Pr. person i dobbeltværelse Tillæg for eneværelse
  Fra Venedig 10.590 DKK 3.000 DKK
  Fra Ljubljana 6.990 DKK 2.500 DKK
  Fra Zagreb 2.690 DKK 1.000 DKK
  AFREJSEDATOER FRA VENEDIG 2022:
  Maj:  2., 9., 16., 23., 30.
  Juni:  6., 13., 20., 27.
  Juli:  4, 11., 18., 25.
  August:  1., 8., 15., 22., 29.
  September:  5., 12., 19., 26.
   


Pre-Cruise turene er garanteret afrejse på alle datoer, hvis der reserveres inden den 1. februar 2022.
Efter 1. februar 2022 forbeholder vi os retten til ikke at gennemføre nogle afrejsedatoer, hvis der ikke er tilstrækkelig tilslutning.
Det maksimale antal passagerer pr. dato vil ikke overstige 35 passagerer pr. bus.

Prisen inkluderer:

  • Bus eller minivan til rådighed i henhold til rejseplanen
  • Indkvartering på 4* hoteller inkl. morgenmad
  • Entre til Postojna-grotten, bådtur på Bled-søen og entre til kirken
  • Entre til Bohinj-søen, udflugt med besøg i St. John kirke og svævebanetur til Mount Vogel
  • Ljubljana byrundtur med guide
  • Zagreb byrundtur med guide
  • Entre til Plitvice Nationalpark
  • Entre til Krka Nationalpark
  • Frokost som beskrevet i rejseplanen
  • Trådløst headset til byrundturene


Børn: 2-12 år får 50% rabat iflg. 2 voksne. Rejser man alene med 1 barn, er der 20% rabat.
Hoteller på turen vil være gode 4 * hoteller.
Eksempler:

Hotel Park, Hotel Kompas eller lignende 4 * i Bled
Hotel Panorama, Hotel International eller lignende 4 * i Zagreb
Hotel Kolovare, Hotel Pinija eller lignende 4 * i Zadar