Pre-cruise tur

Udvid rejsen med en spændende PreCruise tur.

Oplev det bedste af Kroatien og Sloveniens natur og storbyer inden i ankommer til Split og fortsætter på jeres Yacht Cruise. Højdepunkter på turen er Postojna Grotterne på Istrien, Bled i Slovenien, Plitvice og Krka National Parkerne i Kroatien og så selvfølgelige byerne Ljubljana og Zagreb. Turen er på 6 dg / 5 nt. 

På alle Yacht Cruises er der mulighed for at udvide rejsen med denne Pre-Cruise tur inden i stiger ombord på jeres cruise skib. Turen tilbydes i 3 varigheder og starter fra henholdsvis Venedig, Ljubljana og Zagreb. Alle ture slutter lørdag eftermiddag ved jeres Yacht i Split havn. Her går i direkte ombord og fortsætter på jeres næste eventyr. 

REJSEPLAN

DAG 1- MANDAG

VENEDIG - POSTOJNA GROTTERNE - BLED
Du møder din engelsktalende guide på Piazzale Roma i Venedig. Kl. 09.00 går i ombord på minivan eller bussen og så starter jeres spændende rejse gennem Slovenien og Kroatien. Det første stop på turen er Postojna Grotten, den mest populære turistattraktion i hele Slovenien. Efter en togtur gennem den fantastiske underjordiske verden er det tid til frokost. Efter frokost går turen mod magiske Bled. Den historiske by Bled er kendt for sit milde, helbredende klima og termiske søvand. I skal med en traditionel Pletna-båd til den lille ø beliggende midt i Bledsøen og besøge øens ikoniske kirke fra det 15. århundrede.
Overnatning på et 4* hotel i Bled.
Måltider: Frokost

DAG 2 - TIRSDAG

BLED - BOHINJ SØ - JULIAN ALPERNE - BLED
Efter morgenmaden fortsætter i med at udforske det fortryllende bjergområde. Turen idag føre jer til Bohinj-søen, hvor i skal besøge den 700 år gammel kirke St. Johannes Døberen som er omgivet af fortryllende Bohinj-søen. Omgivet af tæt og høj skov udstråler søen fred. I skal på svævebanetur til toppen af Vogel-bjerget, hvor i kan beundre den fantastiske udsigt over søen og hele bjergkæden Julian Alperne med den højeste top af Triglav-bjerget, der imponerende stiger over hele regionen. Der spises frokost på en traditionel slovensk restaurant inden i igen vender tilbage til hotellet i Bled.
Overnatning på et 4* hotel i Bled.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 3 - ONSDAG

BLED - LJUBLJANA - ZAGREB
Efter morgenmaden køre i til den facinerende slovenske hovedstad Ljubljana, her vil guiden tage jer med på en guidet vandretur i byens smukke og charmerende gamle bydel. Ved floden vil i se de 3 broer og byen vigtigste Katedral. Der vil være tid til at opleve byen på egen hånd inden der er frokost på en lokal restaurant i centrum af Ljubljana. Efter frokost køres der mod Zagreb hvor der er ankomst om aftenen. 

Pågbegyndelse af udflugten i Ljubljana: Du mødes med din engelsktalende guide ved Mestni Trg(centrum af Ljubljana) kl. 10.30 og herefter følger du med på byvandringen.
Overnatning på 4* hotel i Zagreb.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 4 - TORSDAG

Zagreb
Efter morgenmaden er det tid til en byrundtur i Zagreb. I besøger den befæstede Upper Town - byens historiske centrum, Markus kirke med dens flerfarvede tag, katadralen, det kroatiske nationalteater og universitetet. En travl europæisk hovedstad. Zagreb kan tilbyde masser af oplevelser til turister. Den barokke atmosfære i Upper Town, maleriske friluftsmarkeder, forskellige indkøbsmuligheder og et stort udvalg af håndværk. Zagreb er også kendt for sine grønne parker og promenader. Der spises frokost i Zagreb og smager på det traditionelle Zagoje køkken. Efter frokost er der tid på egen hånd til at oplve mere af den spændende kroatiske hovedstad. 
Overnatning på et 4* hotel i Zagreb.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 5 - FREDAG

ZAGREB - PLITVICE N.P. - ZADAR
Eftermorgenmaden er der afgang til Plitvice National Park, der ligger i bjergregionen Lika. Plitvice sø er optaget på UNESCOs liste over verdens naturarv. Det betragtes som en af Europas smukkeste naturparker,hvis utrolige system med søer og vandfald aldrig ophøre med at forbløffe besøngede fra hele verden. Efter at have udforsket Plitvice sø skal vi have den traditionelle Lika frokost med lokale specialiteter. Sidst på eftermiddagen køre vi langs Adriaterhavskysten til Zadar.

Påbegyndelse af udflugten i Zagreb: I mødes med gruppen på hotellet kl. 08.00 - hotellets navn vil blive oplyst senere.
Overnatning på 4* hotel i Zadar.
Måltider: Morgenmad og frokost.

DAG 6 - LØRDAG

ZADAR - KRKA N.P. - SPLIT
Efter morgenmaden er der byrundtur i Zadar, hvor i skal se Fornum Romanum fra det 1. århundrede og St. Donatus kirke fra det 9 århundrede. Efter lidt tid på egen hånd og frokost fortsætter i til National Park Krka, den syvende nationalpark i Kroatien. Ved ankomst køre i mod det sidste og smukkeste vandfald, der hedder Skradinski Buk. Dette vandfald falder fra en spektakulær kaskade på flere niveauer over klipperne. I besøger Ethno landsbyen med dens gamle møller og nyder udsigten over det skummende vandfald Skradinski Buk undervejs.  Så går turen mod Split, hvor der er forventet ankomst kl. 18.00, lige i tide til at gå ombord på jeres krydstogt og møde besætningen og dine medrejsende. Du er nu klar til dig kroatiske ø-hop eventyr.
Måltider: Morgenmad og frokost

Datoer & priser

  Alle priser er pr. pers. Pr. Person i dobbeltværelse Tillæg for eneværelse
  Fra Venedig kl. 09.00 10.590 Dkr. 3.000 Dkr
  Fra Ljubljana kl. 10.00 6.990 Dkr. 2.500 Dkr.
  Fra Zagreb kl. 08.00 2.690 Dkr. 1.000 Dkr.
  AFREJSEDATOER FRA VENEDIG 2021:
  Maj:  3., 10., 17., 24., 31.
  Juni:  7., 14., 21., 28.
  Juli:  5., 12., 19., 26.
  August:  2., 9., 16., 23., 30.
  September:  6., 13., 20., 27.
   


Pre-Cruise turene er garanteret afrejse på alle datoer som reserveres inden den 1. februar 2021.
Efter 1. februar 2021 forbeholder vi os retten til ikke at gennemføre nogle afrejsedatoer.
Det maksimale antal passagerer pr datoer ikke overstige 35 passagerer pr. bus.

Prisen inkluderer:

  • Bus eller minivan tilrådighed i henhold til rejseplanen.
  • Indkvartering på 4* hoteller incl. morgenmad
  • Entre til Postojna grotten, bådtur på Bled Sø, entre til kirken.
  • Entre til Bohinj sø, udflugt med besøg i St. John kirke, svævebanetur til Mount Vogel.
  • Ljubljana byrundtur med guide.
  • Zagreb byrundtur med guide.
  • Entre til Plitvice National Park
  • Entre til Krka National park
  • Frokost som beskrevet i rejseplanen
  • Trådløst headseat til byrundturene

 

Børn: 2-12 får 50% rabat iflg med 2 voksne. Rejser man alene med 1 barn er der 20% rabat
Hoteller på turen vil være gode 4 * hoteller.
Eksempler:

Hotel Park, Hotel Kompas eller lignende 4 * i Bled
Hotel Panorama, Hotel International eller lignende 4 * i Zagreb
Hotel Kolovare, Hotel Pinija eller lignende 4 * i Zadar