Costa Pacifica (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på COSTA pacifica

COSTA DELIZIOSA ER FRA 2009. LIVET OMBORD ER ET KAPITEL FOR SIG. COSTA PACIFICA BYDER PÅ EN HEL SPECIEL ATMOSFÆRE, HVOR DU IKKE ER I TVIVL OM, AT KLASSISK MUSIK ER ET STORT TEMA, OG INDRETNINGEN AF SKIBET ER BLANDT ANDET INSPIRERET AF MAURO PAGANI.

Udsmykningen på Costa Pacifica er inspireret af muskkens verden, dette kan ses på den farverige og charmerende atmosfære der er ombord. På skibet finder du en bred vifte af fantastiske faciliteter og god underholdning.  Du er garanteret et uforglemmeligt krydstogt, når du sejler med Costa Pacifica. 

Indretning af skibet
Skibet har 14 dæk, hvoraf dæk 1 til 14 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 3 er indgangsdæk med reception, udflugtssalg, business center og atrium. På dæk 3 og 4 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der 3 specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

Forrest på dæk 3, 4 og 5 og finder du det store teater, hvor der hver aften er underholdning. Det er på dæk 5 du finder Casino Flamingo. 


 

Dæk 1, 2 samt fra dæk 6 til dæk 8 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 9. Samsara kahytterne findes på dæk 10 og 11.

På dæk 9  er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. På dæk 10 finder du den store solterrasse og poolen.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 3.012  Skibets længde: 290meter
 Antal besætning: Ca. 1.100  Skibets bredde: 32 meter
 Antal kahytter ialt: 1.506  Skibets max. hastighed: 43 km/t 
 Antal dæk på skibet: 14  Skibets tonnage: 114.500 tons
 Skibet er indregistreret i Italien  Skibet blev søsat i 2009

 

Kahytter
Costa Pacifica har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads.