Norwegian Escape

Om Skibet

Norwegian Escape drog på sin jomfrutur i år 2015, og er af skibsklassen Breakaway Plus. Med sine 164.600 (brutto) tons, sine 4.266 gæster og en længde på 1.069m, gør Norwegian Escape til et af de største skibe i Norwegian Cruise Lines flåde, og et af de mest spændende på havet. Med et sving med halen sejler Norwegian Escape dig til Bahamas, Caribien, Canada og New England og Bermuda. Skibet byder på ren forkælelse og indeholder alt hvad en uforglemmelig ferie består af. 
Indretningen er smuk og elegant og kombineret med topmoderne faciliteter. Ombord er der underholdning og aktiviteter for alle, og byder blandt andet på gode musicals med jazz band danseshows med de bedste dansere fra Broadway. Nyd solnedgange fra Waterfront promenaden, eller prøv skibets unikke special-cocktail, som er håndlavet af Bar Lab på 5 O’Clock Somewhere Baren, imens der bliver spillet live musik.
I 2017 kårede Ocean Cruise News Norwegian Escape til årets skib.  


Underholdning

Hop i et vandrør og udfordre din medrejsende i race, og se hvem der kommer først ned i vandet, i skibets Aqua Park. Her forvandles voksne til børn, og rammerne byder op til sjov og leg med både store og små plask. Der er også Aqua park til mindre børn i roligere omgivelser. I mens børnene plasker rundt, er der rig mulighed for at tage en doven dag ved poolen, eller hoppe i boblebadene med måske en drink i hånden.
På dæk 18 er der lagt op til sjov. Her findes en 9-hullers minigolfbane, og en 3 etagers action park med 5 baner Zip Line, planker og meget mere. Ud over minigolf, er der også rig mulighed for at udfordre dine medrejsende i basketball, videospil og i skibets lille sne-rum på dæk 16, kan I se hvem der kan lave den største snebold. 
Om aftenen bliver der igen skruet op for aktiviteterne og underholdningen. Dørene til Casinoet går op, og showet i skibets teater går i gang, som byder på rock ’n roll koncert i form af musicalen The Brat Pack. En aften i selskab med de bedste dansere fra Broadway, hvor de tager dig med til dengang hvor Harlems Cotton Club var stedet, i skibets store musical After Midnight. 
Skal danseskoene i sving, byder Sugarcane bar op til bløde salsarytmer og lækre mojitos. Oplev en sjov aften i skibets Comedy Club, som har op til 12 sjove shows om ugen, og få en behagelig træning af lattermusklerne. 


Restauranter

En gennemført ferie, kræver ikke kun god underholdning og gode faciliteter, men også at maden og servicen er en oplevelse. På Norwegian Escape er der helpension inkluderet i prisen, og udvalget af restauranter er bredt, både i de inkluderede a la carte restauranter og i betalingsrestauranterne. En god bøf serveres der i Manhattan Room, imens der bliver fremvist et flot show nydes middagen ved bordet. Skal det gå hurtig, eller nærmer sulten sig uden for restauranternes åbningstider, vil buffeten være åben, og der kommer hurtig top på tallerken.
Skal der kredses mere for smagsløgnen, kan der mod en ekstra skilling, få et udsøgt måltid på en af betalingsrestauranterne. Bestil f.eks. frisk seafood på Bayamo Restaurant, en brasiliansk tallerken på Moderno Churrascaria, og der er mange andre muligheder, der vil forkæle dine smagssanser.   


Under 18 år

Der er et hav af faciliteter og underholdning til unge og børn under 18 år. Der er børne/unge club fordelt i 3 aldersgrupper, hvor underholdning og leg er tilpasset målgruppen. Derudover er der Aqua Park til alle aldre, og action park til de ældre. I skibets Entourage room, som er forbudt for forældre, bliver der vist film, danset, spille videospil og det er et rum hvor børn for lov til at leget med børn på deres egen alder på alle sprog.