Norwegian Escape

Velkommen ombord på NORWEGIAN ESCAPE

NORWEGIAN ESCAPE DROG PÅ SIN JOMFRUTUR I 2015 OG ER AF SKIBSKLASSEN BREAKAWAY PLUS. NORWEGIAN ESCAPE ER ET AF DE STØRSTE SKIBE I NORWEGIAN CRUISE LINES FLÅDE.

Indretningen er smuk og elegant og kombineret med topmoderne faciliteter. Ombord er der underholdning og aktiviteter for alle, og byder blandt andet på gode musicals med jazz band danseshows med de bedste dansere fra Broadway. Nyd solnedgange fra Waterfront promenaden, eller prøv skibets unikke special-cocktail, som er håndlavet af Bar Lab på 5 O’Clock Somewhere Baren, imens der bliver spillet live musik. I 2017 kårede Ocean Cruise News Norwegian Escape til årets skib.  

Indretning af skibet
Skibet har 20 dæk, hvoraf dæk 5 til 20 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 6 er indgangsdæk med reception. På dæk 6 og 7 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der et 7 specialrestauranter ombord, hvor du kan få Mexicansk mad, en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 og 7 finder du I forenden den store teatersal med musik og shows. På dæk 7 finder du Escape Casino. På dæk 8 finder du forskellige butikker med salg af acessories og tax free. Special restauranterne er fordelt ud over flere dæk.

Dæk 9 til 15 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 8, 16, 17 og 18. Haven er fordelt over flere dæk.

På dæk 16 ligger det indbydende soldæk med poolområde og liggestole og Waves Poolbar. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 4.266 Skibets længde: 334 meter
 Antal besætning: Ca. 1.733  Skibets bredde: 
 Antal kahytter ialt: 2.174  Skibets max. hastighed: 42 km/t 
 Antal dæk på skibet: 20  Skibets tonnage: 164.600 tons
 Skibet er indregistreret i Nassau, Bahamas   Skibet blev søsat i 2015

 

Kahytter
Norwegian Escape har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

Skal oplevelsen opgraderes, vil et cruise i skibets HAVEN afdeling være en unik oplevelse, med service bedre end topklasse. Her får du din helt egen butler, suite, adgang til eksklusivt Courtyard område med kolde håndklæder, frisk frugt og meget mere. Ønsker du en overvældende rejse, hvor du ikke er omringet af så mange mennesker, og gerne vil have creme de la creme, vil HAVEN være skræddersyet til dig.

 

 

Datoer & priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
04-09-2021Norwegian Escape fra København10 dages krydstogt i Østersøen. Norwegian Escape fra København
Spar 30% - Drikkepakke, wi-fi m.m. (Free at Sea) er inkluderet. Kampagnen gælder til 8/3-21.
Mere end 87.924,-Bestil