Norwegian Epic

Velkommen ombord på NORWEGIAN EPIC

NORWEGIAN EPIC TOG SIN JOMFRUREJSE I 2010 OG HAR SIDEN DA BUDT PÅ UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER. NORWEGIAN EPIC ER SPÆKKET MED UNDERHOLDNING, SÅ DET ER UMULIGT AT KEDE SIG OMBORD. SKIBET BLEV RENOVERET I 2015.

Norwegian Epic  egner sig både til børnefamilier, par og turen med vennerne. Der er noget for enhver smag. Der er et voksenområde, Spice H2O, bagerst på skibet, som byder på pooldæk og buffet i løbet af dagen. Om aftenen forvandles det hele til et stort dansegulv og musikken spiller op til dans. Eller nyd forstillingerne i den store teatersal.

Indretning af skibet
Skibet har 19 dæk, hvoraf dæk 4 til 14 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. På dæk 5 finder du receptionen. På dæk 6 og 7 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der et 7 specialrestauranter ombord, hvor du kan få Mexicansk mad, en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 5 og 6 finder du I forenden det store Epic Teater med musik og shows. På dæk 6 finder du Dawn Casino. På dæk 7 finder du forskellige butikker med salg af acessories og tax free. Special restauranterne er fordelt ud over flere dæk.

 


Dæk 8 til 14 er fortrinsvis kahytter. Haven er fordelt over flere dæk.

Bagerst på dæk 14 finder du det store SPA område. På dæk 15 ligger det indbydende soldæk med poolområde med liggestole og The Great Outdoors Bar. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 4.100 Skibets længde: 329ter
 Antal besætning: Ca. 1.724  Skibets bredde: 
 Antal kahytter ialt: 2.100  Skibets max. hastighed: 42 km/t 
 Antal dæk på skibet: 19  Skibets tonnage: 155.873
 Skibet er indregistreret i Panama  Skibet blev søsat i 2010

 

Kahytter
Norwegian Epic har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

Skal oplevelsen opgraderes, vil et cruise i skibets HAVEN afdeling være en unik oplevelse, med service bedre end topklasse. Her får du din helt egen butler, suite, adgang til eksklusivt Courtyard område med kolde håndklæder, frisk frugt og meget mere. Ønsker du en overvældende rejse, hvor du ikke er omringet af så mange mennesker, og gerne vil have creme de la creme, vil HAVEN være skræddersyet til dig.