MSC Opera


Om skibet

MSC Opera er det tredje skib i Lirica klassen som har fået et total "make over". Skibet er blevet forlænget med 25 meter og en del nye balkonkahytter. Endvidere er lounges og restauranter både blevet forstørret og har fået et komplet ansigtsløgt.
I dag er det et elegant skib der tilbyder al tænkelig komfort og en personlighed, som vil fange din opmærksomhed - MSC Opera. Skibet hvor MSC Cruises' erfaringer fra skibsfart og livet om bord er i fokus.
Fællesområderne, som bl.a. omfatter receptionen med dens smukke marmorgulv og store vinduer med udsigt over havet, er en fantastisk oplevelse i sig selv. Geometriske former og en farvesætning inspireret af art deco tilbyder dig et elegant og unikt miljø med opera som det gennemgående tema!

MSC Operas dejlige kahytter, mange med egen balkon, er særdeles rummelige.
Her finder du alt, hvad du har brug for til en vellykket ferie og kryssning.


Underholdning

Bibliotek, Børneområde, Diskotek, Fotohandlere og fotogalleri, Inkøbsområde, Kasino, Kunstarkade, Spillesalon, Taxfree, Teenagerdiskotek, Trådløst Internet, Videospil, Joggingbane, Minigolf, MSC Aurea Spa, Shuffleboard, Solarium.


DÆKOVERSIGT

Ønsker du at se en oversigt over skibets forskellige dæk - se mere her Dækoversigt


VIRTUEL TOUR AF SKIBET (360 GRADER)

Som noget helt nyt, kan du nu se hvordan skibets ser ud og hvad du vil opleve ombord, før du placerer dine fødder på dækket.
Fra din computer, kan du nu udforske skibets forskellige dæk, restauranter, kahytstyper og meget mere.  Start din virtuelle rundtur her


Kahytter

Totalt: 1.071
Suiter med balkon: 28
Kahytter med balkon: 204
Kahyt med havudsigt: 403
Indvendig kahyt: 440
Indvendige kahytter til funktionshæmmede gæster: 


 

Attribut

Længde 275 meter
Bredde 29 meter
Max hastighed 21 knob
Passagerdæk 9
Elevatorer 9
Barer 8 stk.
Swimmingpools 2 stk.
Spa 2 stk.
Antal passagerer 2.150
Antal besætning 728
Årgang 2004

Kahytter Opera


Indvendig kahyt
  • Kategori 1-5
Ca. 13 m2 med dobbeltseng og, mod forespørgsel, mulighed for to enkeltsenge i stedet. Indrettet med aircondition, badeværelse med brus, TV, radio gennem TV, telefon, internetopkobling(tillæg), minibar og safebox.
     Krydstogt - MSC Opera
Udvendig kahyt
  • Kategori 6-9
Ca. 13 m2 kahytter med dobbeltseng, der efter forespørgsel kan laves om til to enkeltsenge. Udstyret med aircondition, badeværelse med brus, safebox, minibar, telefon, internetopkobling(tillæg), TV og radio gennem TV.
Kat. 6: Begrænset havudsigt.
     Krydstogt - MSC Opera
Udvendig kahyt med balkon
  • Kategori 10
Ca. 13 m2 kahytter med dobbeltseng, der efter forespørgsel kan laves om til to enkeltsenge. Udstyret med aircondition, badeværelse med brus, safebox, minibar, telefon, balkon, internetopkobling(tillæg), TV og radio gennem TV.
Kat. 6: Begrænset havudsigt.
     Krydstogt - MSC Opera
 Suite med balkon
  • Kategori 11
Ca. 22-23 m2 med dobbeltseng, der mod forespørgsel kan laves om til to enkeltsenge. Veludstyret med aircondition, stort garderobeskab, badeværelse med badekar, TV, radio gennem TV, telefon, internetopkobling(tillæg), minibar og safebox.
     Krydstogt - MSC Opera

Visse kahytter kan tage op til 3-4 personer.

Indretningsplaner

Herunder ses en oversigt over indretningen af de forskellige kahytstyper. Bemærk indretningen kan variere en anelse fra kahyt til kahyt selvom de er af samme kategori.

Indvendig kahyt
  • Kategori 1-5
  Krydstogt - MSC Opera
Udvendig kahyt
  • Kategori 6-9
  Krydstogt - MSC Opera
Udvendig kahyt med balkon
  • Kategori 10
  Krydstogt - MSC Opera
Suite med balkon
  • Kategori 11
  Krydstogt - MSC Opera