MSC Musica


Om skibet

Om aftenen den 29. juni 2006 blev MSC Musica søsat i Venedig. I et hav af lys og farver blev hendes officielle søsætning fejret. Med denne unikke og spændende indvielse blev skibet budt velkommen, og en sæson af vellykkede krydstogter blev indledt. Skibet blev døbt af Sophia Loren, ambassadør for italiensk elegance i hele verden. En helt speciel gudmor gav skibet en helt speciel start, helt på linje med den stil og gæstfrihed, vi forbinder med Italien.

MSC Musica er det første af MSC Cruises skibe i Musica-klassen. En klasse som består af en serie af 4 søsterskibe: MSC Orchestra, MSC Magnifica og MSC Poesia.
Musica klassen er den hyggelige mellemklasse, hvor du har kombinationen af et stort skib med masser af faciliteter og masser af hyggelige lounger og små kroge. Atmosfæren på mellemstørrelse skibene er altid i top og blandt de bedste på MSC´s skibe.


Underholdning

Basketball, Bibliotek, Børneområde, Diskotek, Golftrænining, Fotohandlere og fotogalleri, Inkøbsområde, Kasino, Kunstarkade, Spillesalon, Taxfree, Teenagerdiskotek, Trådløst Internet, Videospil, Joggingbane, Minigolf, Sportscenter, MSC Aurea Spa, Shuffleboard, Solarium, Tennis


Dækoversigt

Ønsker du at se en oversigt over skibets forskellige dæk - se mere her


VIRTUEL TOUR AF SKIBET (360 GRADER)

Som noget helt nyt, kan du nu se hvordan skibets ser ud og hvad du vil opleve ombord, før du placerer dine fødder på dækket.
Fra din computer, kan du nu udforske skibets forskellige dæk, restauranter, kahytstyper og meget mere.  Start din virtuelle rundtur her


Kahytter

Totalt: 1275
Suiter med balkon: 18
Udvendige kahytter med balkon: 809
Kahyt med havudsigt: 173
Indvendig kahyt: 275
Indvendige kahytter til funktionshæmmede gæster: 17


 

Attribut

Længde 294 meter
Bredde 32 meter
Max hastighed 22 knob
Passagerdæk 13
Elevatorer 13
Barer 8 stk.
Swimmingpools 2 stk.
Spa 4 stk.
Antal passagerer 3.013
Antal besætning 1.014
Årgang 2006

Kahytter Musica


Indvendig kahyt
  • Kategori 1-3
Ca. 13 m2 kahytter med to enkeltsenge, der mod forespørgsel kan laves til dobbeltseng. Udstyret med badeværelse med brus, aircondition, TV, radio gennem TV, telefon, internetopkobling(tillæg), minibar og safebox.
     Krydstogt - MSC Melody
Udvendig kahyt
  • Kategori 4-5
Ca. 18 m2 store med dobbeltseng, der kan ændres til to enkeltsenge(forespørges ved bestilling). Indrettet med aircondition, internetopkobling(tillæg), minibar, safebox, telefon, TV, radio gennem TV og badeværelse med brus.
Kat. 5: Begrænset havudsigt.
     Krydstogt - MSC Melody
Udvendig kahyt med balkon
  • Kategori 6-11
Ca. 18-23 m2 store med dobbeltseng, der kan ændres til to enkeltsenge(forespørges ved bestilling). Indrettet med aircondition, balkon, internetopkobling(tillæg), minibar, safebox, telefon, TV, radio gennem TV og badeværelse med brus.
     Krydstogt - MSC Melody
 Suite med balkon
  • Kategori 12
Ca. 30 m2 store suiter med dobbeltseng, der mod forudgående forespørgsel kan laves om til to enkeltsenge. Lækkert og veludstyret, med aircondition, badeværelse med badekar, garderobe, TV, radio gennem TV, telefon, internetopkobling(tillæg), minibar og safebox.
     Krydstogt - MSC Melody

Visse kahytter kan tage op til 3-4 personer.

Indretningsplaner

Herunder ses en oversigt over indretningen af de forskellige kahytstyper. Bemærk indretningen kan variere en anelse fra kahyt til kahyt selvom de er af samme kategori.

Indvendig kahyt
  • Kategori 1-3
  Krydstogt - MSC Musica
Udvendig kahyt
  • Kategori 4-5
  Krydstogt - MSC Musica
Udvendig kahyt med balkon
  • Kategori 6-11
  Krydstogt - MSC Musica
Suite med balkon
  • Kategori 12
  Krydstogt - MSC Musica