MSC Lirica

Velkommen ombord på MSC LIRICA

MSC Lirica er oprindeligt bygget i 2003, men fik i 2015 en gennemgribende renovering, hvor skibet blev udvidet med ca 300 m2. MSC Lirica byder på moderne faciliteter og underholdning i smukke omgivelser. MSC Lirica har noget for enhver smag.

MSC Lirica byder på en karakteristisk og klassisk krydstogtsoplevelse. Der er atmosfære overalt på skibet og en storslået udsigt fra foyeren. Gæstfriheden og varmen gør, at du føler dig hjemme på skibet, og du har et stort udbud af service og aktiviteter. Du kan få opfyldt alle dine ønsker til en uforglemmelig ferie.

Indretning af skibet
Skibet har 13 dæk, hvoraf dæk 5 til 13 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception og MSC udflugtssalg. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Der findes en specialrestaurant, La Pergola, som er en udendørsrestaurant. På denne restaurant opkræves en merpris.

På dæk 6 finder du forskellige butikker med salg af accessories og souvenirs samt Las Vegas Casino. På dæk 5 og 6 finder du i forenden den store teatersal med musik og shows.

Dæk 7 til 10 er fortrinsvis kahytter. Aurea kahytterne findes på dæk 10 og 12. På dæk 12 finder du også børne- og ungdomsklub. 

På dæk 11 finder du poolen med La Canzone del Mare Bar. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. Forrest på dæk 11 finder du spa-området og baby- og miniclub. På dæk 13 finder du soldækket

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Lirica-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Lirica - klik

Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 1.984 Skibets længde: 275 meter
 Antal besætning: Ca. 720  Skibets bredde: 32 meter
 Antal kahytter ialt: 992  Skibets max. hastighed: 41 km/t 
 Antal dæk på skibet: 9  Skibets tonnage: 65.591 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2003 og renoveret i 2015

 

Kahytter
MSC Lirica har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og vælger Aurea Suiter. Bemærk at når man bor i Aurea Suiter medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder.