MSC Euribia(GRP)

velkommen ombord på MSC World Europa

Oplev den nye æra af krydstogskibe ombord på det revolutionerende MSC Euribia. Det topmoderne skib er på mange måder ekstraordinært og selve skibet er et mesterværk i sig selv.

MSC Euribia får sin jomfrurejse i sommeren 2023, og danner med sine mange faciliteter og aktiviteter rammen for fantastiske ferieminder for gæster i alle aldre. Skibets vision er at mestre avancerede bæredygtige teknologier for at beskytte og bevare det dyrebare Marine Økosystem. Skibet er også udstyret med slående nye funktioner. Den indendørs promenade med en kæmpe LED himmel gemmer på masser af restauranter og barer, stort spaområde og et rigt udstyret fitnesscenter. På dette unikke skib hvor kunst møder innovation, har det aldrig været grønnere at sejle i det blå hav.

Indretning af skibet
Skibet har 18 dæk, hvoraf dæk 5 til 18 er for passagerer. MSC ønsker med dette skib at tage smagsoplvelsen til nye højder. Udover hovedrestauranten finder du også andre buffetrestaurante. Skibet byder også på specialrestauranter. Flere af skibets restauranter, der byder på mad fra næsten hele verden, er inkluderet i prisen.  

Den Indendørs promenade har en LED himmel som løbende skifter motiver. Her finder du en del af de forskellige barer og restauranter. 

Af underholdning ombord på skibet kan du ud over pools, rutsjebaner og spa, se frem til et casino. 

Med baby, mini, teen- og juniorsclub er der masser af oplevelser der bare ligger og venter. 

 

I forenden og midten ligger skibets elevatorer. 

Dæk 5 til 18 er fortrinsvis kahytter, på dæk 15-18 finder du Yacht Club kahytterne.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 
 

Tekniske specifikationer 

*kommer snarest

 Antal passagerer: Max kapacitet   Skibets længde: 
 Antal besætning:   Skibets bredde: 
 Antal kahytter ialt:   Skibets max. hastighed:  
 Antal dæk på skibet:   Skibets tonnage: 
 Skibet er indregistreret i   Skibet bliver søsat sommeren 2023 

 

Kahytter
MSC Euribia har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og enten vælger Aurea Suiter eller Yacht Club. Bemærk, at når man bor i enten Aurea Suiter eller Yacht Club, medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder. Læs mere om Yacht Club her - klik

 

*Billeder er fantombilleder da skibet endnu ikke er færdigt*