VIGTIG - information vedrørende Corona Virus


AKTUEL STATUS FOR FREMADRETTEDE BESTILTE REJSER - Opdateret 7. april 2020

Vi gør alt hvad vi kan for at holde os underrettet om situationen i forbindelse med Coronavirussen og følger nøje rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet. Det er netop blevet offentliggjort, at det danske Udenrigsministerium fraråder alle unødvendige rejser frem til 10. maj 2020, hvilket medfører, at vi ikke kan gennemføre planlagte rejser med afrejse frem til 10. maj 2020.

VI KONTAKTER ALLE I RÆKKEFØLGE 
Vi kontakter alle i den rækkefølge de skal rejse. Det betyder de som skal afsted snarest kontaktes først. For alle rejser som skal annulleres kan dette ske tidligst 7 dage før afrejse. Vi er klar over, at der i forbindelse med udbruddet af COVID-19 virussen, kan opstå spørgsmål angående din rejse og du er velkommen til at kontakte os.

ÆNDRING AF REJSE 
Ønsker du at foretage en ændring af din allerede købte rejse med afrejse inden 10. maj, beder vi dig kontakte os og vi undersøger hvilke ændringsmuligheder vi kan tilbyde. Skal du rejse efter 10. maj, kan du som udgangspunkt ikke, på nuværende tidspunkt ændre eller annullere din rejse omkostningsfrit. Men ingen regler uden undtagelse, har du et specifikt ønske om en ændring er du velkommen til at kontakte os, og i det omfang det er os muligt at ændre, vil vi naturligvis være behjælpelige hermed.

REFUSION 
Ønsker du dit indbetalte beløb refunderet for rejser frem til 10. maj, vil vi, som nævnt kontakte dig for yderligere oplysninger. Vi må i denne ekstraordinære situation bede om lidt tålmodighed og forståelse for, at ekspeditionstiden kan være lidt længere end under normale omstændigheder.

Rejsebranchen er hårdt ramt, af Covid-19 udbruddet og er tilbudt forskellige hjælpepakker fra myndighederne og her er også pres på og vi afventer på nuværende tidspunkt også retningslinjer og vejledning i forbindelse med hjælpepakkerne, hvilket kan medfører, at vi beder om tålmodighed og forståelse for situationen.

BESTILLING AF NYE REJSER
Har du ikke allerede bestilt din næste rejse? Vi tager gerne imod bestilling af rejser til fremadrettede afgange og du er velkommen til at kontakte os med dine ønsker. 

KRYDSTOGTER
Grundet den usædvanlige situation laver de fleste rederier for øjeblikket nogle ændringer. Således kan rejseplaner hen over sommeren fortsat blive ændret, men du kan gerne på nuværende tidspunkt købe dit sommerkrydstogt med fordelagtige afbestillingsregler set i forhold til Covid-19 udbruddet.  Ring og forhør om mulighederne.

STORBYER OG BADEFERIE
Med udgangspunkt i Corona situationen tilbyder vi først storby rejser med afrejse fra 1. august 2020 og følger nøje de enkelte landes fortsatte restriktioner ligesom vi følger luftfartsselskabernes åbning og lukning af ruter. Vi anbefaler du ringer og forhører dig om netop dine ønsker.

MOTORSPORTSREJSER
Formel 1

De første løb i 2020 F1 kalender er aflyste eller udsatte. Som kalenderen ser ud i dag, er første løb det Canadiske Grand Prix, der er planlagt medio juni, men på nuværende tidspunkt kan vi ikke afvise, at der kan forekomme yderligere ændringer i F1 kalenderen. Du kan fortsat bestille til de løb, der p.t. er fastsat og for eventuelle ændringer vil vi tage kontakt til Jer ligesom vi løbende vil orientere på hjemmesiden og via nyhedsbreve.

Le Mans
Le Mans er udsat til at blive afviklet 19/20. september 2020 og der er åben for salg.

HUSK OGSÅ NÅR DU REJSER FREMOVER
Hav dine forsikringer på plads – vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring om både afbestillingsforsikring og rejseforsikring – se mere her:. 

 

SUNDHEDSSTYRELSENS RÅD - bør også følges på din rejse fremover
Vores højeste prioritet, både før, under og efter din rejse, er din sikkerhed og sundhed. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du altid følger gældende retningslinjer og vejledninger fra det enkelte rejselands sundhedsmyndighed.

I Danmark anbefaler vi at du følger Sundhedsstyrelsens gode råd:

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre.
  • Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg - hold afstand og bed andre tage hensyn

Hermed beskytter man både sig selv og andre mod smitte.

Nedenstående kan du finde relevant information om den aktuelle situation:

Status:
Ring for priser på 7010 6343