Flodkrydstogt - Seinen Mini

FLODKRYDSTOGT: SEINEN

Et flodkrydstogt med A-Rosa er en charmerende og afslappet måde at rejse gennem Europa. Skibene sejler ad de flotteste ”flodveje” – veje som gennem mange hundrede år er benyttet som fragtveje, men som nu også benyttes til de skønneste krydstogter. Du sejler gennem malerisk natur og fornemmer roen samtidig med, at du besøger kendte, interessante og historiske byer undervejs. På kun fem dage oplever du tre af Frankrigs charmerende byer - og det uden at skulle skifte hotel og bruge spildtid på transport. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde den smukke sejlads på Seinen samtidig med, at du bliver forkælet.

Paris er udgangspunktet for denne tur, og da Seinen flyder lige gennem den dynamiske og livsbekræftende by, vil du nyde en storslået udsigt fra floden. Nyd den vidunderlige udsigt til Eiffeltårnet sammen med historiske, maleriske facader og små broer. Turen går mod nordvest gennem det smukke og frugtbare landskab, hvor masser af dejlige oplevelser venter. Ikke mindst hovedbyen i Normandiet - Rouen - byder på historiske begivenheder og en flot katedral. Byen oser af charme. Udforsk den historiske bykerne og nyd den let kunstneriske atmosfære.  En magisk oplevelse som kan kombineres med nogle dage i Paris.

 • Skib: A-Rosa Viva
 • Varighed: 6 dage / 5 nætter
 • Påstigning: Paris
   
Dag   Havn   Land   Ank.   Afg.
  Dag 1   Egen transport til Paris     Frankrig   -   20:00
  Dag 2   Rouen   Frankrig   15:00   -
  Dag 3   Rouen   Frankrig   -   23:00
  Dag 4   Vernon   Frankrig   08:00   20:00
  Dag 5   Paris   Frankrig   08:00  
  Dag 6   Paris   Frankrig   -   -


Premium prisen inkluderer:

 • 5-nætters flodkrydstogt i valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet
 • Et bredt udvalg af drikkevarer
 • Engelsk- eller tysktalende cruise guide
 • Gratis wi-fi ombord
 • 15% rabat på spa-behandlinger
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter (spa-behandlinger tilkøbes)
 • Havneafgifter.


Premium prisen inkluderer ikke:

 • Transport til og fra skibet
 • Udflugter
 • Drikkepenge
 • Forsikringer


DAGSPROGRAM

DAG 1
Du kan selv sørge for transporten til Paris, eller vi kan sørge for både fly og transfer til skibet. Der er ombordstigning fra kl. 15.00. Skibet ligger i den nordlige del af Paris i et område kaldet Saint-Denis. Båden sejler kl. 20.00. Nyd den smukke afsejling fra Paris med en drink, mens I betages af byen, som ligger badet i lys, mens den langsomt forsvinder bag jer.

DAG 2
Efter morgenmaden er der god tid til at nyde udsigten over det smukke landskab med vinmarker og lavendelmarker, mens I langsomt sejler op ad Seinen. Kl. 15.00 ankommer I til middelalderbyen Rouen. Tag på byrundtur til fods i den gamle bydel, som imponerer med sine mange bindingsværksbygninger, der fremstår flotte og velbevarede. Mens I drysser rundt i de smalle gader, vil I snart føle, at I er rejst tilbage i tiden. Følg i fodsporene på Frankrigs nationalhelt, Jeanne d'Arc, der blev brændt som kætter på bål her i 1431. Oplev også byens fantastiske katedral, som er udødeliggjort utallige gange af maleren Claude Monet. Er der tid til mere, skal I ikke glemme det 600 år gamle astromiske ur med blot en enkelt viser. Skibet overnatter i Rouen, så der er basis for en hyggelig aften i land.

DAG 3
Skibet er i land i Rouen hele dagen så der er mulighed for at se mere i den charmerende og let kunstneriske by. Her er bl.a. nogle fine museer og et hyggeligt shoppingområde. Samtidig er vi ikke langt fra Normandiet, så der er også mulighed for at købe en udflugt med bus til landgangskysten og se den smukke Alabaster-kyst med de høje kalkstensklipper på begge sider af den lille hyggelige kanalby Eretrat. Læs mere om turen på skibet. Skibet forlader Rouen kl. 20.00.

DAG 4
Imens I spiser morgenmad, er der ankomst i Vernon. Byen er en lille hyggelig og stemningsfuld by midt mellem Paris og Rouen. Byen er ikke stor men emmer af "old time", og indenfor kort afstand er der en håndfuld interessante seværdigheder. Bl.a. slottet Chateau de Bizy - også kendt som mini Versailles. Der er også den gamle mølle, som er et naturligt stop, såfremt man er på vej til det helt store trækplaster, som er Monets have. Man kan bl.a. tage et lille traktortog fra Vernon til Monets have. En fin lille køretur, hvor man så har tid til at se den vilde have med de karakterisktiske åkander og det hele. Skibet sejler igen kl. 20.00.

DAG 5
Skibet ankommer til Paris kl. 08.00. På skibet tilbydes et stort udvalg af udflugter. Men det er også muligt at indtage Paris på egen hånd og gå på opdagelse ud fra egen interesse. Byen tilbyder mange pragtfulde seværdigheder som Eiffeltårnet, Champs-Élysées, Louvre, Triumfbuen, Notre Dame og Montmartre. Som byen, hvor kærligheden blomstrer, og drømme bliver til virkelighed, byder Paris dig velkommen med al sin pragt. Her kan man sagtens få flere dage til at gå. I har blot en enkelt, medmindre I vælger at forlænge med ekstra dage i Byernes By. 

DAG 6
Efter morgenmaden er det tid til at forlade skibet og få fast gund under fødderne igen. 

Bemærk - om vandstand og sluser

På et flodkrydstogt skal man være opmærksom på, at rejsens gennemførelse afhænger af naturens luner. Vandstanden i floderne kan påvirke programmet, og skibets kaptajn afgør, hvorvidt programmet kan gennemføres efter planen. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at man på et flodkrydstogt skal være indstillet på disse forhold, som bl.a. medfører, at ekstraordinært lav eller høj vandstand kan betyde ændringer i skibets sejlplan og dermed have indflydelse på gennemførelsen af rejsens program. Rederiet forsøger altid at gæsterne mest mulig tid i de byer og ved de seværdigheder, som besøges. Derfor kan en del af transporten foregå med bus, hvis vandstanden vil forsinke eller direkte forhindre gennemførelsen af visse stop. 

På alle floder - men især på Rhinen - er skibene underlagt de enkelte slusers åbningstider. Oftest er slusetiderne bestilt i forvejen, men alligevel kan der ved eksempelvis eftersyn eller reparationsarbejde opstå forsinkelser, som kan betyde, at rederiet vælger at lade en del af transporten foregå med bus for at give gæsterne mest mulig tid i de planlagte anløbsbyer. Man må derfor være indstillet på, at man i tilfælde af ændringer i vandstanden på floderne eller som følge af reparationsarbejde på sluserne kan opleve at tilbagelægge visse strækninger i bus fremfor med skibet, uden at dette kan betragtes som en mangel ved rejsen.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Skib

A-Rosa Viva

A-Rosa Viva

Velkommen ombord på A-ROSA VIVA Dette skib sejler på floden Seinen i Frankrig. Stort set alle ture starter og slutter i Paris. Iøvrigt det eneste skib på denne flod. Storbyf...