Costa Venezia (Hotelklasse: 4 stjerner)

om skibet

Costa Venezia er Costa´s nyeste tilføjelse til deres flåde af krydstogtsskibe. Venezia får sin debut i 2019. Skibet har en kapacitet på 5.260 passagerer og man kan som gæst bevæge sig rundt på 14 etager. Skibet har 2116 kahytter og vejer hele 135.500 tons. Skibets indretning er en hyldes til Venedig og derfor vil man som gæst kunne se og mærke Costas forsøg på at medbringe denne stemning ombord. Ombord vil man kunne opleve rigtig autentisk Italiens stemning og hvis man tidligere har besøgt Venedig, så vil man kunne genkende flere af Venedigs statuer og kendte seværdigheder.

Venezia tæller hele 15 restauranter og 6 hovedbarer og du vil kunne opleve både Italiens og asiatisk mad ombord. Der er et væld af aktiviteter til alle aldre heriblandt en lang række forskellige sportsaktiviteter, musik og teater forestillinger.
Til de mindre ombord, tilbydes der 4 forskellige børneklubber, der hver især har fokus på hver deres aldersgruppe. Der er et væld af shoopingmuligheder og ønsker man at teste sit held, så er skibets Casino måske det rette sted.
Aktivitetsdækket ombord har bla. en vandpark med vanrutsjebane, minigolf og afslapningsområde. Pool dækket har overdækket glastag, men dette er designet, så det kan trækkes tilbage og derved få en udendørs pool. Selve poolområdet, byder på vandrutsjebaner, klatring, sportsområde m.m og der er mulighed for at se film og andet underholdning på biografskærmen på dækket. Der tilbydes en lang række forskellige wellness behandlinger ombord og fitness kan klares i skibets veludstyrede fitness center. 


underholdning


Dækoversigt

Ønsker du at se en oversigt over skibets forskellige dæk - så se mere her dækoversigt


kahytter

Totalt: 
Grande/Panorama Suiter: 20
Suiter: 34
Mini Suiter: 36 Udvendige kahytter med balkon: 682
Kahyt med havudsigt: 178
Indvendig kahyt: 180


 
 

Attribut

Længde Ja
Bredde Ja
Max hastighed Ja
Passagerdæk 14 stk
Elevatorer Ja
Barer 6 Hovedbarer
Antal passagerer 5260 stk
Antal besætning Ja
Årgang 2019
Bar Ja
Restaurant 15 stk
Wellness Organic Spa and Fitness
Pool Ja