Costa Venezia (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på COSTA VENEZIA

COSTA VENEZIA ER DET NYESTE SKIB FRA COSTA CRUISES. ORIGINALITET, INNOVATION OG VARMEN AF DEN ITALIENSKE GÆSTFRIHED FOR AT SE VERDEN FRA EN ANDEN VINKEL - NEMLIG FRA HAVET. SKIBETS INDRETNING ER EN HYLDEST TIL VENEDIG.

Skibets indretning er en hyldes til Venedig og derfor vil man som gæst kunne se og mærke Costas forsøg på at medbringe denne stemning ombord. Ombord vil man kunne opleve rigtig autentisk Italiens stemning og hvis man tidligere har besøgt Venedig, så vil man kunne genkende flere af Venedigs statuer og kendte seværdigheder.

Indretning af skibet
Skibet har 14 dæk, hvoraf dæk 1 til 14 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. På dæk 3 finder du reception, udflugtssalg, business center og atrium. På dæk 3 og 4 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der en masse specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

Forrest på dæk 3, 4 og 5 finder du Teatro Rosso, hvor der hver aften er underholdning. På dæk 4 finder du Casino Dea Bendata.


 

Dæk 1, 2 og fra dæk 6 til dæk 9 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 3, 5, 10, 11, 12 og 14.

Bagerst på dæk 10 finder du den storre buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris.

På dæk 12 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 5.260  Skibets længde: 324 meter
 Antal besætning: Ca. 1.278  Skibets bredde: 37 meter
 Antal kahytter ialt: 2.116  Skibets max. hastighed: 41 km/t 
 Antal dæk på skibet: 14  Skibets tonnage: 135.225 tons
 Skibet er indregistreret i Italien  Skibet blev søsat i 2019

 

Kahytter
Costa Venezia har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads.