Costa Mediterranea (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på COSTA MEDITERRANEA

COSTA MEDITERRANEA ER FRA 2003. SKIBET GENNEMGIK I 2013 EN STOR RENOVERING OG HAR IDAG ALLE DE MEST MODERNE TEKNOLOGIER OG FACILITETER.  TEMAET PÅ COSTA MEDITERRANEA ER HISTORISKE  PALADSER FRA DET 16. OG 17. ÅRHUNDREDE. 

De smukke farver og materialer går igen overalt på skibet, i teateret, barer, restauranter og pool områder. Derfor er det også meget passende at skibets motto er "Mai visto niente di simile", italiensk for "Du har aldrig set noget lignende". Det oplever du i sandhed når du står i skibets pulserende hjerte – det fantastiske 10 etager høje atrium Maschera d'Argento . Alle dæk på skibet er opkaldt efter figurer i den romerske mytologi såsom Circe, Prometeo, Pegasus og Narciso og indrettet ud fra den italienske mytologi, hvilket skaber den mest fortryllende stemning når du går gennem gangene. Oplev ægte velvære og afslapning i skibets 2 etagers Ischia Spa, hvor der er både tyrkisk bad, sauna, spabad, solarium og et stort udvalg af behandlinger. Wellness afdelingen tilbyder også et stort fitness center med alt det udstyr du kunne forestille dig. Eller slap af i en liggestol omkring en af de 4 pools og nyd en drik fra poolbaren. Skibet har din velvære i fokus og målet er at give dig en afslappet, behagelig og helt igennem uforglemmelig ferie.
Costa Mediterranea lever i sandhed op til mottoet "Du har aldrig set noget lignenede" så tag med og få en fantasktisk oplevelse!

Indretning af skibet
Skibet har 12 dæk, hvoraf dæk 1 til 12 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 2 er indgangsdæk med reception, udflugtssalg, business center og atrium. Det er også her at du finder Casino Gaius. På dæk 2 og 3 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der 3 specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

Forrest på dæk 2 og 3 og finder du det store teater, hvor der hver aften er underholdning. 


 

Dæk 4 til 8 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 1. Samsara findes på dæk 8.

På dæk 9 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 2.112  Skibets længde: 292 meter
 Antal besætning: Ca. 920  Skibets bredde: 32 meter
 Antal kahytter ialt: 1.056  Skibets max. hastighed: 43 km/t 
 Antal dæk på skibet: 12  Skibets tonnage: 85.700 tons
 Skibet er indregistreret i Italien  Skibet blev søsat i 2003

 

Kahytter
Costa Mediterranea har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

 

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og vælger Samsara. Bemærk at når man bor i Samsara medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder.