Costa Firenze (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på COSTA Firenze

COSTA FIRENZE ER ET AF COSTAS NYERE SKIBE. SKIBET BYDER PÅ EN UNIK STIL INSPIRERET AF KUNSTBYEN FIRENZE. HOP OMBORD PÅ DENNE FLYDENDE OPLEVELSE MED ØJE FOR KUNST, TEKNOLOGI, KOMFORT OG MILJØET.

Et krydstogt med Costa Firenze, vil blive en rejse du sent vil glemme. Skibet er spækket med aktiviteter og underholdning, som passer til alle aldre. Du finder alt fra den afslappende jacuzi til en fodboldbane. For de mindste er der forskellige muligheder for mange timers underholdning. Ombord finder du et væld af skønne køkkener. Her er et bredt udvalg af italienske og internationale restauranter. Friske råvare særligt udvalgt til de forskellige restauranter som varriere lige fra familierestauranter til gourmetretter. Forkæl dig selv med en afslappende behandling i spa området og slut dagen af med en cocktail i baren. Underholdningen er uendelig og de sene aftener åbner for teater, livemusik og dansegulv. Skibet ligger i særdeleshed op til en ferie med ren afslapning spækket med oplevelser.

Indretning af skibet
Skibet har 15 dæk, hvoraf dæk 1 til 15 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 3 er indgangsdæk med reception, Teens Lounge og enkelte kahytter. Ombord finder du 13 restauranter og 7 forskellige bar og lounges. Nogle restauranter er buffet og andre er ala carte. Nogle af dem er specialrestauranter og disse steder betaler du en merpris.

 


 

Kahytterne er fordelt på dæk 1-3 og fra dæk 6-14.

På dæk 4 og 5 finder de fleste restauranter, butikker, bare, teater og diverse andre aktiviteter.

Går du på dæk 11 finder sports- og soldækket med poolområde og liggestole. men de 4 pools og jacuzzies er fordelt på andre dæk også.

Dæk 12 er delt op med både kahytter, spa og sports muligheder.

På dæk 14 og 15 er der vandland hvor der også findes rutchebaner.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 5.260    Skibets længde: 324 meter
 Antal besætning: Ca. 1278  Skibets bredde: 37 meter
 Antal kahytter ialt: 2.136  Skibets max. hastighed: 41 km/t 
 Antal dæk på skibet: 15  Skibets tonnage: 135.000 tons
 Skibet er indregistreret i Italien  Skibet blev søsat i 2021

 

Kahytter
Alle kahytter på Costa Firenze er udstyret med møbler og materialer fra italienske leverandører og er indrettet forskelligt alt efter hvilket dæk de ligger på. Man finder mange forskellige slags kahytter, lige fra en indvendig kahyt til en stor eksklusiv suite. Alle kahytter er som minimum udstyret med dobbeltseng, skrivebord, TV, telefon, safetyboks, eget bad og toilet m.m.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads.