Kombiner din golf rejse med et krydstogt

Forestil dig et krydstogt til middelhavet - kombineret med din favoritsport. Costa Cruises har lanceret denne nye ferieform - dedikeret til golf entusiasterne. På bare én uge har du mulighed for, at spille på flere af Europas mest prestigefyldte golf baner. Italien, Frankring og Spanien er alle lande med smukke landskaber og middelhavet imellem er mindst ligeså vidunderligt. Italien skal i 2023 for første gang afholde Ryder Cup, på en bane du har muligheden for at spile på - Marco Simone Golf & Country Club.

 

Krydstogt for alle

Med skønne strande, kulturelle byer og æstetisk natur, er der også masser at give sig til uden for greenen. Skibet ligger i havn i 10 timer, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de forskellige byer. Ombord er der som altid også masser af underholdning. Nyd poolen og den forrygende spa addeling. Slap af i et af de mange lounge områder eller få nye smagsoplevelser i restaurenterne. Du finder alt lige fra pizzaria og Aperol Spritz Bar til Archipelago Restauranten. På denne restaurent er menuerne kreeret af nogle af verdens dygtigste kokke - Bruno Barbieri, Héléne Darroze og Ángel León.

Vidste du...

Costa er det officel rederi  for Ryder Cup 2023. Langt de fleste hoteller i Rom er allerede udsolgt fra d. 29 september til d. 1. oktober. Hop ombrord på et sejlende hotel og oplev meget mere.

Dag Havn Land Ank. Afg.
1 Savona Italien   18:30
2 Marseilles Frankrig 09:00 18:00
3 Barcelona Spanien 09:00 19:00
4 Palma Spanien 08:00 18:00
5 Til søs - - -
6 Palermo Italien 07:00 17:00
7 Civitavecchia / Rom  Italien 09:00 19:30
8 Savona Italien 08:30  

 

Hele oplevelsen

  • 7 dages cruise på Middelhavet
  • Inovativt skib fra Maj 2022
  • Tee Time
  • Privat transfer mellem skib og golf bane
  • 3 eller 4 Green Fees
  • Udstyrs forsikring (op til 3000€)
  • Golf Kit
  • Meget mere...

 

Bemærk
Der tages forbehold for tidsændringer og ændringer i sejlplan. Eksakt rejseplan kan oplyses ved bestilling og fremsendes sammen med originale krydstogtsbilletter ca. 1 uge før afrejse.