Vesteuropa - MSC Euribia

Krydstogt i Vesteuropa

MSC Euribia tager jer på en spændende tur rundt i Vesteuropa med start i Hamborg og afslutning i København. Turen krydres med stop i flere havne, der sjældent er på programmet, såsom spanske Bilbao og de franske byer Brest og La Rochelle.
MSC Euribia er rederiets nyeste skib og blev søsat i juni 2023, hvor hun blev døbt i København. Et fantastisk skib, der har stort set alt, I kan forestille jer ombord, og som samtidig er et af de mest miljøvenlige skibe på verdenshavene. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på en af de hyggelige serveringssteder.

 • Skib: MSC Euribia
 • Varighed: 15 dage / 14 nætter
 • Påstigning: Hamborg

 

På alle ture er der mulighed for at forudbestille drikkevarepakker.
Ombord på MSC's skibe tilbydes også forskellige former for Spa og Wellnesspakker. Disse kan også forudbestilles, men tid for selve behandlingen bookes først ombord.
Har du lyst til at vide mere om praktiske informationer i forbindelse med dit krydstogt, anbefaler vi dig at klikke her.

  Dag   Havn   Land   Ank.   Afg.
  14.04.24   Hamborg   Tyskland   -   18:00
  15.04.24   Til søs   -   -   -
  16.04.24   Rotterdam   Holland   08:00   18:00
  17.04.24   Til Søs   -   -   -
  18.04.24   Brest   Frankrig   07:00   17:00
  19.04.24   La Rochelle   Frankrig   07:00   17:00
  20.04.24   Bilbao   Spanien   08:00   18:00
  21.04.24   Til søs   -   -   -
  22.04.24   Le Havre   Frankrig   07:00   20:00
  23.04.24   Southampton   England   07:00   20:00
  24.04.24   Zeebrugge   Belgien   12:00   21:00
  25.04.24   Til søs   -   -   -
  26.04.24   Til søs   -   -   -
  27.04.24   Kiel   Tyskland   07:00   19:00
  28.04.24   København   Danmark   08:00   -

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Unik rute med sjældent sete anløb i Bilbao, La Rochelle og Brest
 • Nyt skib søsat i 2023
 • Besøg flere lande og kulturer, mens I sover i samme seng og kun skal pakke ud en enkelt gang; det er rigtig ferie

Rejsen inkluderer:

 • 14 overnatninger ombord på MSC Euribia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

Bemærk
Der tages forbehold for tidsændringer og ændringer i sejlplan. Eksakt rejseplan kan oplyses ved bestilling og fremsendes sammen med originale krydstogtsbilletter ca. 1 uge før afrejse.

Rejsebeskrivelse

I går ombord på MSC Euribia i Hamborg, og hun forlader først Hamborg hen på aftenen. Den første dag tilbringes til søs, så I får mulighed for at udforske det smukke og elegante skib, som er fyldt med flotte detaljer.

Det første anløb bliver i den hollandske storby, Rotterdam, der har Europas største havn, og skibet lægger til tæt på byens centrum. Byen er fyldt med fascinerende bygningsværker som f.eks. de ikoniske Kube-huse, det 185 m høje udsigtstårn, Euromast, og den særegne markedshal. En gåtur rundt i byen byder derfor på nye, spændende syn rundt om hvert gadehjørne. 

Herefter følger tre helt særlige anløb som perler på en snor. Først gælder det Brest i Bretagne – et område med mange små, hyggelige byer som f.eks. charmerende Quimper.En særlig oplevelse er ruinerne af Daoulas-klosteret, der oser af middelalderlig idyl. Den skønne tilhørende medicinske have er fyldt med eksotiske og aromatiske krydderurter og planter fra hele verden.

I bliver i Frankrig, men sejler længere sydpå til midt på landets vestkyst. Her lægges der til i La Rochelle – en hyggelig gammel fiskerby, hvis gamle bydel er fyldt med bindingsværkshuse fra Middelalderen og betagende renæssance-arkitektur.

Baskerlandets hovedby Bilbao står nu for tur. Byens beliggenhed langs bredden af Nervión-floden bidrager til Bilbaos maleriske tiltrækningskraft. En slentretur langs flodbreddens promenader byder på en fantastisk udsigt over byens broer og vandet.

Næste anløb er i Le Havre, der er en moderne og livlig by i Normandiet, hvis bymidte blev genrejst efter Anden Verdenskrig og derfor fremviser en helt særlig moderne arkitektur. Udflugtsmulighederne fra Le Havre er mange og inkluderer typisk ture til den franske hovedstad, Paris.

Southampton har altid været en vigtig havneby i det sydlige England, hvorfor den har været omkranset af tykke bymure som et forsvar mod angribende folk. I dag ses flere velbevarede strækninger af denne mur stadig rundt om det gamle centrum, ligesom flere imponerende porte stadig står.

Zeebrugge - Belgiens travleste havn bare 20 km fra evigt populære og smukke Brugge, der ofte omtales som Tornerosebyen, hvilket nok skyldes, at den har bevaret sin charme og sit udseende fra Middelalderen, som om den faldt i søvn for mange år siden og nu venter på at blive vakt til live igen.

Det sidste anløb, inden København nås, bliver i det tyske, når havnebyen Kiel besøges. Her er skibsbyggeri en stor industri, og dele af den tyske flåde holder til i Kiel. Havnen ligger midt i byen, så det er nemt at opleve Kiel til fods.

Pris fra:
7.490,-
Dage:15
Rederiet opkræver et obligatorisk service charge, som betales forud for rejsen: 12 Euro pr. dag for voksne og 6 Euro for børn under 12 år.

Alle sejlruter er med forbehold for ændringer før og under selve krydstogtet, da ruten kan blive ændret af sikkerhedsmæssige årsager.

Enhver online bestilling er med forbehold for plads og pris og derfor først gyldig, når vi har genbekræftet dette.
Transportmåde:MSC Euribia fra Hamborg
Bestil rejse

Datoer & priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
14-04-2024MSC Euribia fra Hamborg15 dages krydstogt til Spanien, Belgien, Holland, Frankrig og England. MSC Euribia fra Hamborg til KøbenhavnMere end 87.490,-Bestil