Around the World - MSC World Cruise

KRYDSTOGT: AROUND THE WORLD


En tilbagevendende årlig begivenhed er verdensomsejlingen, som starter i Middelhavet i januar måned og vender tilbage til udgangspunktet ca. 4 måneder senere. Ruten er forskellig hvert år, men uanset hvor skibet tager dig hen, er der garanti for fantastiske oplevelser og en once in a lifetime rejse. På et around the world krydstogt vil du nemlig opleve en perlerække af storslåede attraktioner og destinationer på flere forskellige kontinenter.

En verdensomspændende rejse, der kommer vidt omkring - også til mindre kendte dele af verden - og som man aldrig glemmer!

Turen starter og slutter i 2023 i Italien, men du kan forlænge rejsen, så du sejler med til København! Fra Middelhavet går det tværs over Atlanten med anløb på Madeira og Kap Verde, inden skibet ankommer til Sydamerika. Her besøges pulserende storbyer som Rio de Janeiro og Buenos Aires, og kontinentets kyst følges rundt om sydspidsen, hvorefter Chile og Peru anløbes på vestkysten. Du kommer til Påskeøen på vejen gennem Stillehavet, hvor der også lægges til i Tahiti og på Cook-øerne. Down Under er der flere anløb i New Zealand og Australien og flere eksotiske Stillehavsøer, inden der sejles til Indonesien og Singapore, videre til Indien og Sri Lanka og den arabiske halvø. Via Suez-kanalen kommer du tilbage til Middelhavet, og vælger du at forlænge turen, fortsættes atter ud i Atlanterhavet, hvor den vesteuropæiske kyst følges til København.

I 2024 starter turen først rundt i Middelhavet. Herfra går turen gennem Suez-kanalen som åbner op for Emiraterne og det Indiske Ocean. Flere destinationer udforskes rundt i Sydafrika, bl.a. Mauritius, Tanzania og Cape Town. Atlanterhavet krydses og Brasiliens mange populære destinationer står for skud. Snaqrt går turen mod det nordlige og den Dominikanske Republik og det Caribiske øhav besøges på vej mod New York og senere Canada. Turen nærmer sig så småt sin afslutning efter besøg på verdens største ø, Grønland og den noget mindre men utroligt naturskønne ø, Island. Poesia tager jer med gennem Den Engelske Kanal på vej mod Warmunde(Berlin) i Tyskland hvor turen sluttes af.

I januar 2025 startes der en stor Middelhavsrejse rundt i Europa hvorefter der tages mod Sydamerika via Casablanca og Kap Verde. Udforsk Rio, de snedækkede bjerge i Ushuaia, Chile og mange flere eksotiske destinationer i Sydamerika. Herfra sejles der ind i Stillehavet til det solbeskinnede Tahita, Fransk Polynesien og Cookøerne. De berømte kystlinjer i New Zealand og Australien opleves også inden Balis uberørte skønhed og Malaysias autenticitet skal udforskes. Skibet sætter efter Colombos kurseb tilbage mod Europa via en arabisk eskapade gennem Det Røde Hav og Suezkanalen. Jordan og Egypten er nogle af de sidste destinationer på turen som afsluttes i Middelhavet igen.

Rute I 2023

Skib: MSC Magnifica. Hele ruten kan ses her

  ETAPE 1   ETAPE 2   ETAPE 3   ETAPE 4 
  Start 04.01 2023   Start 10.02 2023   Start 18.03 2023   Start 08.04.2023
  Fra Genova til Valparaiso, Chile   Fra Valparaiso, Chile til Sydney, Australien   Fra Sydney, Australien til Singapore   Fra Singapore til Genova
  37 dage   37 dage   22 dage   24 dage
  SE ETAPE 1 HER   SE ETAPE 2 HER   SE ETAPE 3 HER   SE ETAPE 4 HER

 

Rute i 2024

Skib: MSC Poesia. Hele ruten kan ses her.

Tag på krydstogt jorden rundt eller tag med skibet på én eller flere af dens etaper. Kombineres på flere måder.

  ETAPE 1 OG 2   ETAPE 3   DEN FORLÆNGEDE TUR
  Start 05.01 2024   Start 30.03 2024   Start 04.01 2024
  Fra Genova, Italien til Miami / New York   Fra Miami, USA til Berlin, Tyskland   Fra Barcelona, Spanien til København, Danmark
  85 / 90 dage   36 dage   128 dage
  SE ETAPE 1 +2 HER   SE ETAPE 3 HER   SE HELE TUREN HER

 

Rute i 2025

Skib: MSC Magnifica. Hele ruten kan ses her.

Tag på krydstogt jorden rundt eller tag med skibet på én eller flere af dens etaper. Kombineres på flere måder.

  ETAPE 1   ETAPE 2   ETAPE 3   ETAPE 4 
  Start 05.01 2025   Start 03.02 2025   Start 04.03 2025   Start 02.04.2025
  Fra Genova til Ushuaia, Argentina   Fra Ushuaia, Argentina til Bay of Islands, New Zealand     Fra Bay of Islands, New Zealand til Benoa(Bali), Indonesien   Fra Benoa(Bali), Indonesien til Genova
  30 dage   30 dage   30 dage   30 dage
  SE ETAPE 1 HER   SE ETAPE 2 HER   SE ETAPE 3 HER   SE ETAPE 4 HER

 

Bemærk

På hver etape er der 5 udvalgte udflugter inkl. i prisen. Vælger man at købe hele ruten får man naturligvis 15 udflugter inkl. i prisen. Drikkevarer er inkl. til alle hovedmåltider, som indtages i buffetrestauranten eller i hovedrestauranten.
Dette gælder vin i glas, mineralvand, fadøl og sodavand. Øvrige drikkevarer købes ombord. Der betales for drikkevarer i specialrestauranter. 

Der skal bruges visum undervejs i flere lande. Det er vigtigt at have styr på dette inden afrejse. 

Der tages forbehold for tidsændringer og ændringer i sejlplan. Eksakt rejseplan kan oplyses ved bestilling og fremsendes sammen med originale krydstogtsbilletter ca. 1 uge før afrejse.

Status:
Ring for priser på 7010 6343