Around the World - MSC World Cruise

KRYDSTOGT: AROUND THE WORLD


En tilbagevendende årlig begivenhed er verdensomsejlingen, som starter i Middelhavet i januar måned og vender tilbage til udgangspunktet ca. 4 måneder senere. Ruten er forskellig hvert år, men uanset hvor skibet tager dig hen, er der garanti for fantastiske oplevelser og en once in a lifetime rejse. På et around the world krydstogt vil du nemlig opleve en perlerække af storslåede attraktioner og destinationer på flere forskellige kontinenter.

I 2023 starter og slutter krydstogtet i Italien, men du kan forlænge rejsen, så du sejler med til København! Fra Middelhavet går det tværs over Atlanten med anløb på Madeira og Kap Verde, inden skibet ankommer til Sydamerika. Her besøges pulserende storbyer som Rio de Janeiro og Buenos Aires, og kontinentets kyst følges rundt om sydspidsen, hvorefter Chile og Peru anløbes på vestkysten. Du kommer til Påskeøen på vejen gennem Stillehavet, hvor der også lægges til i Tahiti og på Cook-øerne. Down Under er der flere anløb i New Zealand og Australien og flere eksotiske Stillehavsøer, inden der sejles til Indonesien og Singapore, videre til Indien og Sri Lanka og den arabiske halvø. Via Suez-kanalen kommer du tilbage til Middelhavet, og vælger du at forlænge turen, fortsættes atter ud i Atlanterhavet, hvor den vesteuropæiske kyst følges til København.

Turen starter og slutter i 2023 i Middelhavet og går over Atlanten til nogle af de skønne caribiske øer. Herfra går turen gennem Panama-kanalen og ind til naturskønne mellemamerikanske lande, inden vi ankommer til den amerikanske vestkyst. Efter god proviantering sejler MSC Magnifica ud i Stillehavet, for at besøge Stillehavsøer som bla. Hawaii og Fiji, inden ankomsten til New Zealand og Australien. Snart går det op mod Sydøstasien, hvor Papua Ny Guinea og Filippinerne anløbes, inden en rundtur i Japan. Andre populære asiatiske destinationer som Vietnam og Malaysia besøges også, og herefter fortsættes gennem det Indiske Ocean til Emiraterne og videre gennem Suez-kanalen og tilbage til Europa.

En verdensomspændende rejse, der kommer vidt omkring - også til mindre kendte dele af verden - og som man aldrig glemmer!

Rute I 2023

Skib: MSC Magnifica. Hele ruten kan ses her

  ETAPE 1   ETAPE 2   ETAPE 3   ETAPE 4 
  Start 04.01 2023   Start 10.02 2023   Start 18.03 2023   Start 08.04.2023
  Fra Rom til Valparaiso, Chile   Fra Valparaiso, Chile til Sydney, Australien   Fra Sydney, Australien til Singapore   Fra Singapore til Genova
  37 dage   37 dage   22 dage   24 dage
  SE ETAPE 1 HER   SE ETAPE 2 HER   SE ETAPE 3 HER   SE ETAPE 4 HER

 

Rute i 2024

Skib: MSC Poesia. Hele ruten kan ses her.

Tag på krydstogt jorden rundt eller tag med skibet på én eller flere af dens etaper. Kombineres på flere måder.

  ETAPE 1 OG 2   ETAPE 3   DEN FORLÆNGEDE TUR
  Start 05.01 2024   Start 30.03 2024   Start 04.01 2024
  Fra Genova, Italien til Miami / New York   Fra Miami, USA til Berlin, Tyskland   Fra Barcelona, Spanien til København, Danmark
  85 / 90 dage   36 dage   128 dage
  SE ETAPE 1 +2 HER   SE ETAPE 3 HER   SE HELE TUREN HER

Bemærk

På hver etape er der 5 udvalgte udflugter inkl. i prisen. Vælger man at købe hele ruten får man naturligvis 15 udflugter inkl. i prisen. Drikkevarer er inkl. til alle hovedmåltider, som indtages i buffetrestauranten eller i hovedrestauranten.
Dette gælder vin i glas, mineralvand, fadøl og sodavand. Øvrige drikkevarer købes ombord. Der betales for drikkevarer i specialrestauranter. 

Der skal bruges visum undervejs i flere lande. Det er vigtigt at have styr på dette inden afrejse. 

Der tages forbehold for tidsændringer og ændringer i sejlplan. Eksakt rejseplan kan oplyses ved bestilling og fremsendes sammen med originale krydstogtsbilletter ca. 1 uge før afrejse.

Pris fra:
102.038,-
Dage:119
INKLUDERET I KRYDSTOGTSPRISEN:
* Krydstogt i valgte antal nætter
* Ophold i valgte kahytstype
* Helpension ombord
* Underholdning ombord.

IKKE INKLUDERET I KRYDSTOGTSPRISEN:
* Transport til og fra afrejsehavn
* Opgradering af kahytskategori
* Udflugter
* Drikkevarer
* Forsikringer.

Der betales et Servicegebyr ombord, når krydstogtet afsluttes: Voksne 10 Euro pr. dag/Børn under 12 år betaler 5 Euro

Enhver online bestilling er med forbehold for plads og pris og derfor først gyldig, når vi har bekræftet dette.
Transportmåde:MSC Poesia fra Genova
Bestil rejse

Datoer & priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
05-01-2023MSC Poesia fra Genova119 dages krydstogt verden rundt. MSC Poesia fra GenovaMere end 8102.038,-Bestil