Around the World - Costa Deliziosa

KRYDSTOGT: AROUND THE WORLD - COSTA

Tag med på dit livs drømmekrydstogt. Costa World Cruise tager dig på en fantastisk rejse jorden rundt på en næsten 3,.5 måned lang krydstogtsrejse, hvor du vil opleve fantastiske stop undervejs og skabe minder du aldrig glemmer. Turen er delt op i 3 dele, hvor du kan vælge at tage hele turen samlet eller kun en del af rejsen. Turen starter i Savona den 08. januar 2021, hvor du bevæger dig fra Italien videre til Frankrig, Grækenland, Cypern med spændende stop i f.eks. Marseille og Rom. Herefter ankommer du til Haifa i Israel, inden du kan opleve et af de mange højdepunkter på rejsen - en tur gennem Suez Kanalen i Egypten. Herefter har du stop i Jordan og Oman inden skibet sejler længere mod øst og har et stop i storbyen Mumbai, der er et virvar af Indisk kultur og et besøg man ikke lige glemmer. Oplev herefter de lange hvide sanstrande og azurblå hav på Seychellerne, Madagascar og Mauritius. Del 1 af rejsen slutter i Cape Town, Sydafrika, der er en helt unik by belliggende i storslåede omgivelser. Del 2 af rejsen tager dig fra Sydafrika og over Atlanten til bla. Rio de Janeiro, Buenos Aires og San Antonio, Chile og du får her mulighed for at opleve en del af den sydamerikanske kultur, charme og venligsindende befolkninger. Del 3 af rejsen tager dig fra Chile og videre til Peru og Equador, inden du kan opleve et af verdens menneskeskabte vidundere - Panama kanalen. Efter skibets transit gennem kanalen, besøges Costa Rica, Honduras, Mexico og USA, hvor du bla. kan opleve "THE BIG APPLE", der med sine store højhuse, høje tempo og store udvalg af attraktioner, kan tage pusten fra de fleste. En helt unik oplevelse som du sent vil glemme. Sidste stop inden atlanten igen krydses, er Bermuda, hvor der er rig mulighed for at nyde vejret og en drink med fødderne placeret solidt i det kridvide sand. Efter 4 dage til søs ankommer skibet igen til Europa, hvor Portugal er første stop. Her kan du f.eks. opleve charmerende Lissabon, der med sin flotte arkitektur, snørklede gader og spændende kulturliv helt sikkert er et besøg værdigt. Mandag den 03. maj, efter et stop i Spanien og Frankrig, ankommer skibet igen til Savona, hvor rejsen har sin afslutning. Uanset om du vælger at tage med på hele World Cruiset eller du vælger at tage en af de 3 dele af turen - er du sikker på at få oplevelser du husker resten af livet og du vil helt sikkert få lyst til igen en dag at tage afsted igen! 

Rute i 2021

Skib: Costa Deliziosa

  ETAPE 1   ETAPE 2   ETAPE 3
  Start: 08.01 2021   Start 22.02 2021   Start 25.03 2021
  Fra Savona til Cape Town   Cape Town til San Antonio (Santiago)   San Antonio (Santiago) til Savona
  46 dg / 45 nt   32 dg / 31 nt   40 dg / 39 nt

 

Rejsen inkluderer:
* Valgte antal nætter i valgt kahytskategori.
* Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften.
* Fri adgang til skibets buffet-restaurant fra tidlig morgen til sen aften.
* Pranzo & Cena drikkapakke
* Fri kaffe og vand i buffet-restaurant. Kaffe dog kun i forbindelse med morgenmaden
* Kahytsservice og daglig rengøring.
* Underholdning på skibet,shows og daglig aktivitets program.
* Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi, fitness center.
* Gratis håndklæde service ved pool.

Rejsen inkluderer ikke
* Transport til og fra skibet
* Opgradering af kahytskategori
* Udflugter
* Forsikringer
* Servicecharge

Bemærk

På disse etaper er der 5 udflugter inkl. i prisen. Vælger man at købe hele ruten får man naturligvis 15 udflugter inkl. i prisen.
Vedr. drikkevarer er de inkl. til alle måltider som indtages i buffetrestauranten eller i hovedrestauranten. Dette gælder vin i glas, mineralvand, fadøl og sodavand. Drikkevarer til måltiderne er inkl. i rejsens pris. Øvrige drikkevarer købes seperat ombord. Der betales for drikkevarer i specialrestauranterne.

VISUM: Der skal bruges visum undervejs i flere lande. Det er vigtigt at have styr på dette inden afrejse. 
Der tages forbehold for tidsændringer og ændringer i sejlplan. Eksakt rejseplan kan oplyses ved bestilling og fremsendes sammen med originale krydstogtsbilletter
ca. 7-10 uge før afrejse.

Status:
Ring for priser på 7010 6343