A-Rosa Luna (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på A-ROSA LUNA

Dette skib sejler på floderne Rhône og Saône i Frankrig. De fleste ture starter og slutter i Lyon.

Storbyferie! Eller hvad med at besøge en række byer - lyder det ikke bedre? Hvem kan ikke trænge til en ferie med ren afslapning i et stille og roligt tempo – men stadig fyldt med oplevelser? Tag med og lad dig forkæle i lækre omgivelser, nyd den flotte natur og fordyb dig i de spændende og historiske steder undervejs. På flodkrydstogter sejles der med forholdsmæssigt små, men eksklusive skibe med typisk et par hundrede gæster ombord. Det gør et flodkrydstogt til en rigtig hyggelig, intim og fredfyldt oplevelse. Ved ankomst til byen kan man opleve byen alene til fods eller på en A-Rosa cykel eller deltage i en af de guidede ture. Det er også muligt at blive ombord og bare slappe af. Bare driv med og nyd din drømmeferie.

Indretning af skibet
Skibet har 4 passagerdæk, som etagemæssigt ligger let forskudt. I forreste ende er der i princippet kun 3 etager, mens skibets bagerste del har 4 etager. Der er ikke elevator ombord. På dæk 1 er der primært kahytter men også et dejligt spa- og saunaområde. På dæk 2 findes der kahytter, ligesom det også er her skibets hoveddæk med indgangsområde til receptionen og lobby er beliggende. Her finder I også skibets hovedrestaurant og morgenmadsområde med buffet. I bagerste del på dæk 3 er der kahytter.

På dæk 4 ligger skibets soldæk og kaptajnens styrhus. Især på soldækket bemærker man de forskudte etager. Bagerste ende er indrettet med liggestole omkring den opvarmede pool. Flere steder er der enten parasoller eller solsejl, så der er mulighed for skygge. Forreste del er let nedsænket og rigtig hyggeligt opbygget. Et dejligt overdækket område med stole og borde, man kan sidde ved og nyde udsigten, mens man får et glas vin fra baren eller en snack fra grillen. Til ekstra underholdning er der puttinggreen, shuffleboard og kæmpe skak. 

Påklædning ombord er generelt afslappet og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs.

Se film fra A-Rosa Luna - klik
Se 360 graders billeder af A-Rosa Luna - klik


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max 174 passagerer  Skibets længde: 125,8 meter
 Antal kahytter: 86 kahytter  Skibets bredde: 11,40 meter
 Skibet sejler under schweizisk flag   Skibet blev søsat i 2005

 

Kahytter
Alle kahytter er elegant indrettet i lyse farver og  gode materialer. Kahytterne er ikke store men velindrettede og hyggelige med en god atmosfære. Her er safebox, aircondition, TV, hårtørrer, privat badeværelse med bad og toilet, håndklæder, uldtæppe, telefon og badekåbe.

Kahyt S er en dobbeltkahyt på dæk 1 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og 2 vinduer.
Kahyt A er en dobbeltkahyt på dæk 1 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og 2 vinduer.
Kahyt C er en dobbeltkahyt på dæk 2 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og store panoramavinduer, som kan åbnes ud til en fransk balkon.
Kahyt D er en dobbeltkahyt på dæk 3 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og store panoramavinduer, som kan åbnes ud til en fransk balkon.