A-Rosa Brava (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på A-ROSA BRAVA

Dette skib sejler på floderne Rhinen, Main og Mosel. Disse floder går gennem landene Holland, Belgien, Luxembourg og Tyskland. Få ture krydser kort ind i Schweiz (Basel) og Frankrig (Strasbourg).

Storbyferie! Eller hvad med at besøge en række byer - lyder det ikke bedre? Hvem kan ikke trænge til en ferie med ren afslapning i et stille og roligt tempo – men stadig fyldt med oplevelser? Tag med og lad dig forkæle i lækre omgivelser, nyd den flotte natur og fordyb dig i de spændende og historiske steder undervejs. På flodkrydstogter sejles der med forholdsmæssigt små, men eksklusive skibe med typisk et par hundrede gæster ombord. Det gør et flodkrydstogt til en rigtig hyggelig, intim og fredfyldt oplevelse. Ved ankomst til byen kan man opleve byen alene til fods eller på en A-Rosa cykel eller deltage i en af de guidede ture. Det er også muligt at blive ombord og bare slappe af. Bare driv med og nyd din drømmeferie.

Indretning af skibet
Skibet har 4 passagerdæk. Der er ikke elevator ombord. Dæk 1 og dæk 2 er forbeholdt kahytter. På dæk 3 ligger der enkelte kahytter i forreste del. Midt i skibet ligger indgangsområdet med receptionen og lobby. Bag dette finder I skibets hovedrestaurant og morgenmadsområde med buffet. I bagenden af skibet ligger et hyggeligt udendørs område, der er velegnet til at nyde en eftermiddagsdrink. Allerforrest i skibet ligger spaområdet med massage, sauna etc. I samme område findes et fitnesscenter. 

På dæk 4 finder I skibets soldæk og kaptajnens styrhus. Soldækket er indrettet med liggestole omkring den opvarmede pool. Flere steder er der enten parasoller eller solsejl, så der er mulighed for skygge. Der er også stole og borde, man kan sidde ved og nyde udsigten, mens man får et glas vin. I skibets bagerste ende er der endvidere en grillstation. Til ekstra underholdning er der puttinggreen, shuffleboard og kæmpe skak. 

Påklædning ombord er generelt afslappet og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs.

Se film fra A-Rosa Brava - klik
Se 360 graders billeder af A-Rosa Brava - klik


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max 202 passagerer  Skibets længde: 135 meter
 Antal kahytter: 99 kahytter  Skibets bredde: 11,40 meter
 Skibet sejler under tysk flag   Skibet blev søsat i 2011

 

Kahytter
Alle kahytter er elegant indrettet i lyse farver og  gode materialer. Kahytterne er ikke store men velindrettede og hyggelige med en god atmosfære. Her er safebox, aircondition, TV, hårtørrer, privat badeværelse med bad og toilet, håndklæder, uldtæppe, telefon og badekåbe.

Kahyt S er en dobbeltkahyt på dæk 1 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og 2 vinduer.
Kahyt A er en dobbeltkahyt på dæk 1 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og 2 vinduer.
Kahyt C er en dobbeltkahyt på dæk 2 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og store panoramavinduer, som kan åbnes ud til en fransk balkon.
Kahyt D er en dobbeltkahyt på dæk 3 på ca. 14,5 m2 med 2 senge og store panoramavinduer, som kan åbnes ud til en fransk balkon.