A-Rosa Alva

Velkommen ombord på A-ROSA ALVA

Dette skib sejler på floden Duoro i Portugal. Iøvrigt det eneste skib på denne flod.

Storbyferie! Eller hvad med at besøge en række byer - lyder det ikke bedre? Hvem kan ikke trænge til en ferie med ren afslapning i et stille og roligt tempo – men stadig fyldt med oplevelser? Tag med og lad dig forkæle i lækre omgivelser, nyd den flotte natur og fordyb dig i de spændende og historiske steder undervejs. På flodkrydstogter sejles der med forholdsmæssigt små, men eksklusive skibe med typisk et par hundrede gæster ombord. Det gør et flodkrydstogt til en rigtig hyggelig, intim og fredfyldt oplevelse. Ved ankomst til byen kan man opleve byen alene til fods eller på en A-Rosa cykel eller deltage i en af de guidede ture. Det er også muligt at blive ombord og bare slappe af. Bare driv med og nyd din drømmeferie.

Indretning af skibet
Skibet har 4 passagerdæk. Der er elevator ombord. På dæk 1 er der primært kahytter men også et lille spa- og sauna-område. På dæk 2 er der i bagenden kahytter samt et lille fitnesscenter. I forenden er skibets hovedrestaurant placeret. På dæk 3 er der også kahytter i bagerste del af skibet, mens der i forenden ligger et hyggeligt udendørs område, der er velegnet til at nyde en eftermiddagsdrink. Det er også her, I finder receptionen med et hyggeligt lounge- og barområde. Her finder I også skibets scene og dansegulv. Endvidere er der en lille shop. 

På dæk 4 finder I skibets soldæk og kaptajnens styrhus. Soldækket er indrettet med liggestole omkring den opvarmede pool. Flere steder er der enten parasoller eller solsejl, så der er mulighed for skygge. Der er også stole og borde, man kan sidde ved og nyde udsigten, mens man får et glas vin. I skibets bagerste ende er der endvidere en grillstation. Til ekstra underholdning er der puttinggreen, shuffleboard og kæmpe skak. 

Påklædning ombord er generelt afslappet og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs.

Se film fra A-Rosa Alva - klik
Se 360 graders billeder af A-Rosa Alva - klik


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max 126 passagerer  Skibets længde: 79,8 meter
 Antal kahytter: 63 kahytter  Skibets bredde: 11,4 meter
 Skibet sejler under portugisisk flag   Skibet blev søsat i 2018

 

Kahytter
Alle kahytter er elegant indrettet i lyse farver og  gode materialer. Kahytterne er ikke store men velindrettede og hyggelige med en god atmosfære. Her er safebox, aircondition, TV, hårtørrer, privat badeværelse med bad og toilet, håndklæder, uldtæppe, telefon og badekåbe.

Kahyt S er en dobbeltkahyt beliggende på dæk 1 på ca. 12 m2 med 2 senge og vindue.
Kahyt A er en dobbeltkahyt beliggende på dæk 1 på ca. 12 m2 med 2 senge og vindue.
Kahyt C er en dobbeltkahyt beliggende på dæk 2 på ca. 13 m2 med 2 senge og et drop-down panoramavindue.
Kahyt D er en dobbeltkahyt beliggende på dæk 3 på ca. 13 m2 med 2 senge og et drop-down panoramavindue.*
Kahyt F er en suite beliggende på dæk 3 på ca. 29 m2 med 2 senge, sofa, stort badeværelse med dagslys, walk-in closet og store panoramavinduer, som kan åbnes ud til en lille altan.*

Bemærk at kahyt E ikke findes på dette skib.
*i kahyt D og F er der yderligere check-in og personlig velkomst fra kl. 12.00, cocktail med hotelchefen, room service, fri minibar, friske blomster og frugt samt vaskeri.