Konkurrence

Vind eN rejse ELLER ET REJSEgavekort 

Drømmer du også om en dejlig ferie.....

2 gange om året udtrækker vi en vinder af vores konkurrence som kører løbende - nemlig 01. marts og 01. september. For at deltage i konkurrencen skal du besvare nedenstående spørgsmål. 

Hvad hedder hovedstaden i Malaysia?

  1. Singapore
  2. Kuala Lumpur
  3. Kota Kinabalu

Send en mail med overskriften Konkurrence. Mailen skal indeholde det rette svar, og dit fulde navn. Klik på link herunder for at deltage i konkurrencen - KLIK.

Når du deltager i konkurrencen modtager du også automatisk vorer nyhedsbreve, som udsendes ca. hver 14. dag. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet  her.

PRÆMIE
Ved de 2 årlige faste trækninger er der hver gang et rejsegavekort til en værdi af kr. 5000 på spil. Denne har en gyldighed på 2 år. Vinderen får direkte besked på email, og skal vende retur indenfor 14 dage. 

EKSTRA UDTRÆKNINGER
Somme tider får vi nogle ekstra gode tilbud, har et par afbudspladser eller lignende. Disse skal også komme vore trofaste  kunder tilgode. Det kan være en flybillet, det kan være 2 pers. på et cruise, en lejlighed i Spanien i 7 dg eller lignende. Disse præmier har typisk kort tid til afrejse og kræver man kan reagere på kort tid. Bemærk disse ekstra udtrækninger kan ikke ombyttes til noget andet og har altid en fast afrejse- og hjemkomst dato.