Konkurrence

Vind eN rejse ELLER ET REJSEgavekort 

Drømmer du også om en dejlig ferie.....

En gang om året udtrækker vi 2 vindere af vores konkurrence som kører løbende. Disse træjjes 10. september. For at deltage i konkurrencen skal du besvare nedenstående spørgsmål. 

Hvad hedder den lille ø i det Indiske Ocean og som ligger øst for Madagascar?

  1. Mauritius
  2. Jamaica
  3. Hawaii

Send en mail med overskriften Konkurrence. Mailen skal indeholde det rette svar, og dit fulde navn. Klik på link herunder for at deltage i konkurrencen - KLIK.

Når du deltager i konkurrencen modtager du også automatisk vorer nyhedsbreve, som udsendes ca. hver 14. dag. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet  her.

PRÆMIE
Ved den årlige trækning er der hver gang 2 rejsegavekort til en værdi af kr. 2500 pr. stk. Gavekortet har en gyldighed på 2 år. Vinderne får direkte besked på email. Alle som deltager får også deres navn offentliggjort i næste nyhedsbrev. Vi gør opmærksom på at gavekort som vindes i denne konkurrence er personlige og ikke kan gives  eller sælges videre. 

EKSTRA UDTRÆKNINGER
Somme tider får vi nogle ekstra gode tilbud, har et par afbudspladser eller lignende. Disse skal også komme vore trofaste kunder tilgode. Det kan være en flybillet, det kan være 2 pers. på et cruise, en lejlighed i Spanien i 7 dg eller lignende. Disse præmier har typisk kort tid til afrejse og kræver man kan reagere på kort tid. Bemærk disse ekstra udtrækninger kan ikke ombyttes til noget andet og har altid en fast afrejse- og hjemkomst dato.