MSC Bellissima


Om skibet

MSC Bellissima er det første af MSC's nye skibstype, der er fyldt med et kæmpe udvalg af fantastiske oplevelser, så du som gæst er sikker på at få den perfekte oplevelse på dit krydstogt. MSC Bellissima blev søsat i foråret 2019. Skibet tilbyder alt, hvad hjertet begærer, og ønsker man som gæst at have alle muligheder, så er en tur med MSC Bellissima helt sikkert et oplagt valg. Skibet har kapacitet til 5.714 gæster, og besætningen på 1.536 personer står klar til at servicere dig ombord. Skibet er hele 315 m langt og har en bredde på 43 m. På Galleria Bellissima kan du i det store udvalg af restauranter og butikker få stillet sulten efter både shopping og mad. Som noget helt unikt kan du nyde både solopgang, solnedgang og udsigt til den flotteste stjernehimmel inde fra skibet, via en 480 m2 stor LED-skærm i loftet. Dette er helt unikt og skal opleves. Uanset hvilken rute eller på hvilket tidspunkt af året du som gæst er på krydstogt, er MSC Bellissima det helt oplagte valg. Nyd solen og en forfriskende dukkert i Horizon pool med rigtig god plads til hver enkelt gæst. Området er udstyret med en kæmpe skærm, og om aftenen kan du nyde underholdning og tage en svingom på dækket.  

I skibets specialdesignede teater kan der opleves shows i verdensklasse, og du kan blandt andet opleve Cirque de Soleil. Ønsker du action ombord, så besøg Polar Aquapark, hvor du sagtens kan bruge flere timer i denne imponerende vandpark. Vandparken byder på vandrutsjebaner, forskellige pools med oplevelser og aktiviteter for alle aldre.

Glæd dig til at opleve det nyeste indenfor krydstogter ombord.


Underholdning

Liveunderholdning og shows, Casino, Natklubber, Tv-studio & bar (Comedy club, karaoke, livemusik, tv og radio-studio, 20 forskellige barer og 10 restauranter (herunder Butcher's Steakhouse, Kaito Sushi & Teppanyaki, Bistro og Food-market), Atmosphere pool, Polar-aquapark, Horizon pool, Sunset Beach Pool, Balinesisk spa, skønhedssalon og manicure, frisør, yoga, fitness, tennis, basket, volleyball, fodbold, zipline, F1-Simulator, XD biograf, bowlingbaner, Mini Club lego, Spillelokale og disco for teenagere, døgnåben internetcafé. 


Kahytter

Totalt: 2.244
MSC Yacht Club: 
Aurea Suiter: 
Udvendige kahytter med balkon: 
Kahytter med havudsigt: 
Indvendige kahytter: 
Indvendige kahytter til funktionshæmmede gæster: 


Yacht Club (VIP)


 

Attribut

Længde 315 meter
Bredde 43 meter
Max hastighed 22,7
Passagerdæk 19
Elevatorer 32
Barer 20
Swimmingpools 4+1
Spa Ja
Antal passagerer 5.714
Antal besætning 1536
Årgang 2019

Datoer & priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
23-10-2021MSC Bellissima fra Yokohama10 dages krydstogt i Japan og Sydkorea. MSC Bellissima fra Yokohama.Mere end 88.458,-Bestil
DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
28-11-2021MSC Bellissima fra Yokohama10 dages krydstogt i Japan og Taiwan. MSC Bellissima fra Yokohama.Mere end 88.098,-Bestil