MSC Bellissima


Om skibet

MSC Bellissima er MSC´s helt nye flagskib, der er fyldt med et kæmpe udvalg af fantastiske oplevelser, så du som gæst er sikker på at få den perfekte oplevelse på dit krydstogt. MSC Bellissima bliver søsat i foråret 2019. Skibet vil sejle ruter i middelhavet i sommeren 2019. Skibet tilbyder alt hvad hjærtet begærer og ønsker man som gæst at have alle muligheder, så er en tur med MSC Bellissima helt sikkert et oplagt valg. Skibet har kapacitet til 5.714 gæster og besætningen på 1.536 personer står klar til at servicere dig ombord. Skibet er hele 315 m langt og har en bredde på 43 m. På Galleria Bellissima kan du få stillet shopping og madlysten i det store udvalg af restuaranter og butikker. Som noget helt unik kan du nyde både solopgang, solnedgang og udsigt til den flotteste stjernehimmel inde fra skibet, via en 480 km2 stor LED skærm i loftet. Dett er helt unikt og skal opleves.  Uanset hvilken rute eller på hvilket tidspunkt af året du som gæst er afsted på krydstogt, så er MSC Bellissima det helt oplagte valg. Nyd solen og en forfriskende dukkert i Horizon pool med rigtig god plads til hver enkelt gæst. Området er udstyret med en kæmpe skærm og om aftenen kan du nyde undeholdning og tage en svingom på dækket.  

I skibets specialdesignede teater, kan der opleves shows i verdensklasse og du kan blandt andet opleve Cirque de Soleil. Ønsker du action ombord, så besøg Polar Aquapark, hvor du sagtens kan bruge flere timer i denne imponerende vandpark. Vandparken byder på vandrutsjebaner, forskellige pools og der vil være oplevelser og aktiviteter for alle aldre.

Glæd dig til at opleve det nyeste indenfor krydstogter ombord.


Underholdning

Liveunderholdning og shows, Casino, Natklubber, Tv-studio & bar (Comedy club, karaoke, livemusik, tv og radio-studio, 20 forskellige barer og 10 restauranter (herunder Butcher´s steakhous, Kaito Sushi & Teppanyaki, Bistro og Food-market), Atmosphere pool, Polar-aquapark, Horizon pool, Sunset Beach Pool, Balinesisk spa, skønhedssalon og manicure, frisør, yoga, fitness, tennis, basket, vollyball, fodbold, zipline, F1 Simulator, XD biograf, bowlingbaner, Mini Club lego, Spillelokale og disco for teenagere, døgnåben internetcafé. 


Kahytter

Totalt: 2.244
MSC Yacht Club: 
Aurea Suiter: 
Udvendige kahytter med balkon: 
Kahytt med havudsikt: 
Indvendig kahyt: 
Indvendige kahytter til funktionshæmmede gæster: 


Yacht Club (VIP)


 

Attribut

Længde 315 meter
Bredde 43 meter
Max hastighed 22,7
Passagerdæk 19
Elevatorer 32
Barer 20
Swimmingpools 4+1
Spa Ja
Antal passagerer 5.714
Antal besætning 1536
Årgang 2019